ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2019 - 13:25
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ευρ. Στυλιανίδης: «Στην Θράκη να γίνει η εκπαίδευση των 1500 ειδικών φρουρών»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευρυπίδης Στυλιανίδης
ειδικοί φρουροί

Ο υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα και αναμένεται η επίσημη απάντησή του τις επόμενες ημέρες

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε επικοινωνία ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του ζήτησε ενόψει της πρόσληψης των 1500 Ειδικών Φρουρών από την Ελληνική Αστυνομία, η εκπαίδευση τους να γίνει στη Θράκη και ιδιαίτερα στη σχολή Αστυνομίας της Κομοτηνής. Αυτό προϋποθέτει και την άμεση αποκατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των άλλων υποδομών της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Ο αρμόδιος Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και επιφυλάχθηκε τις επόμενες μέρες, εφόσον εξεταστεί υπηρεσιακά το ζήτημα, να προβεί στις αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη θετική ανταπόκριση και προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ τους την επόμενη βδομάδα, προκειμένου να συζητήσουν και αλλά ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας θα είναι το  κείμενο που θα συνυπογράψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μνημόνιο με τη Λιβύη,  σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών,  όπως αναφέρει  το πρακτορείο Reute