fbpx Έτοιμος να αναλάβει ευθύνες ο Δημήτρης Χαρίτου
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ

Έτοιμος να αναλάβει ευθύνες ο Δημήτρης Χαρίτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Χαρίτου
ΣΥΡΙΖΑ
Επίσκεψη

Ζήτησε από τους προοδευτικούς πολίτες να ανακόψουν το δρόμο στην παλινόρθωση της Δεξιάς

Να ανακόψουν το δρόμο στην παλινόρθωση της Δεξιάς, κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες ο Δημήτρης Χαρίτου, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Κατά τις επαφές που είχε το τελευταίο διήμερο με κατοίκους των οικισμών Αίγειρος, Μεσσούνη, Νέα Καλλίστη και Φανάρι, εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και να υπερασπιστεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα του τόπου, εφόσον η κοινωνία του αναθέσει έναν τέτοιο σημαντικό ρόλο. Ο κ. Χαρίτου συνάντησε δεκάδες πολίτες, επαγγελματίες και αγρότες, και συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε με προσοχή τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους. Συνομιλώντας με ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους τον γνωρίζουν καλά, τόσο από την κοινωνική και επαγγελματική του διαδρομή, όσο και από την συνεπή πολιτική στάση που έχει επιδείξει στα ζητήματα που άγγιζαν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης αναγνώρισε με ειλικρίνεια τα λάθη και τις αδυναμίες της σημερινής κυβέρνησης, αλλά περιέγραψε και το μεγάλο δίλημμα των επικείμενων εκλογών. Απευθυνόμενος, ειδικότερα, στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες άνοιξαν το δρόμο της αλλαγής και της προόδου, τους κάλεσε να μην επιτρέψουν την παλινόρθωση της Δεξιάς και το πισωγύρισμα στο καθεστώς της διαπλοκής και του ρεβανσισμού. Τέλος, από τις συζητήσεις για τις πολιτικές διεργασίες που εξελίσσονται σε τοπικό επίπεδο και για τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στα κόμματα, έγινε ξεκάθαρο πως η υποψηφιότητα του κου Χαρίτου έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και ότι συγκεντρώνει τις πλέον ισχυρές πιθανότητες για να εκπροσωπήσει την τοπική κοινωνία.

Δημήτρης Χαρίτου: Αναγκαίο να συνεχιστεί η πορεία αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας
Το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και το Κέντρο Υγείας Σαπών επισκέφτηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου. Κατά τις συζητήσεις που είχε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αποτέλεσε κοινή διαπίστωση ότι τόσο το Νοσοκομείο μας, που ήταν υπό κατάρρευση πριν από τέσσερα χρόνια, όσο και το δημόσιο σύστημα υγείας συνολικά, έχουν πλέον σταθεροποιηθεί χάρη στις νέες προσλήψεις προσωπικού, στην ουσιαστική οικονομική στήριξη των δομών του ΕΣΥ και στην ορθή διαχείριση των δαπανών τους. Ειδική μνεία έγινε στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και ειδικότερα των χειρουργείων, με την αξιοποίηση των διακρατικών προγραμμάτων, καθώς και στη σημαντική τομή του υπουργείου Υγείας, με την οποία οι εργαζόμενοι που υπάγονταν σε εργολάβους, υπέγραψαν συμβάσεις εργασίας με τα νοσοκομεία.

Ο κ. Χαρίτου, αφού εξήρε το έργο του διοικητή του Σεισμανόγλειου Νοσοκομείου, Γιώργου Φιλιππίδη, συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό για την κρίσιμη συμβολή που είχε σε αυτήν την προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους συμπολίτες μας και ιδίως στους πλέον αδύναμους οικονομικά κατοίκους του τόπου μας. Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι την επόμενη μέρα, από θέση πλέον ευθύνης, θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε, όχι μόνο να μην υπάρξει πισωγύρισμα, αλλά και να συνεχιστεί αυτή η πορεία βελτίωσης με ταχύτερους ρυθμούς. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η προάσπιση του δημόσιου αγαθού της υγείας αποτελεί μια βασική αξιακή προτεραιότητα για τη σημερινή κυβέρνηση. Σε αυτήν, άλλωστε, την αντίληψη οφείλεται και η επιλογή, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, να προκριθεί η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής με τη μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, πράγμα που αναγνωρίστηκε από όλους τους συνομιλητές.  

Επισκεπτόμενος το Κέντρο Υγείας Σαπών, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης διέκρινε ότι παραμένουν σοβαρές εκκρεμότητες και ελλείψεις στις υποδομές του, κυρίως στις κτιριακές, οι οποίες υπογράμμισε ότι πρέπει να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατό. Κατά την επίσκεψή του στις Σάπες, ο κ. Χαρίτου είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αλλά και με επαγγελματίες.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ανεξήγητη,  βιαστική και συνάμα αναιτιολόγητη και ανεύθυνη,   η απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων στη Νυμφαία,  που έφερε δικαίως οργή και αγανάκτηση στον επιχειρηματικό κόσμο και τους κατοίκους της περιοχ