ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Επανακαταμέτρηση για την διαφορά ψήφων μεταξύ Τάκη Χαρίτου και Οζγκιούρ Φερχάτ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Χαρίτου
Οζγκιούρ Φερχάτ
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η επανακαταμέτρηση ψήφων έγινε την Παρασκευή 12 Ιουλίου

Δήμητρα Συμεωνίδου

Πράξη την δήλωσή του κάνει ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ περί του εκλογικού αποτελέσματος. Την ημέρα ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων και της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να κάνει χρήση του δικαιώματος της ένστασης. 

Έτσι όπως πληροφορούμαστε η επανακαταμέτρηση ψήφων έγινε την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Ροδόπης στο Δικαστικό Μέγαρο της Κομοτηνής. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως είναι αδύνατο να ανατραπεί, όμως αυτό δεν στερεί του δικαιώματος του κου Φερχάτ να αμφισβητήσει την διαφορά ψήφων. 

Θυμίζουμε ότι στη διαφορά ψήφων μεταξύ του ιδίου και του κου Χαρίτου, υπήρξε απόκλιση ψήφων μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και της ΠΑΜ-Θ, με το πρώτο να την δίνει γύρω στους 400 σταυρούς και την δεύτερη γύρω στους 300. Σε κάθε περίπτωση η επανακαταμέτρηση των σταυρών θα κρίνει πολλά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα