ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

Εγκρίθηκαν τα ΠΣΕΑ για τις καταστροφές της Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΣΕΑ
Μάκης Βορίδης
Ευριπίδης Στυλιανίδης

Ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης ζήτησε σχετική ενημέρωση από τον υπουργό

Σε επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο υπουργός τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις αγροτικές καλλιέργειες του Νομού Ροδόπης. Τον διαβεβαίωσε ότι οι ζημιές εντάσσονται και στα ΠΣΕΑ και εντός του Νοεμβρίου θα εκδοθεί και η σχετική υπουργική απόφαση.

Ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας είχε παρακολουθήσει συστηματικά και επίμονα το θέμα από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε μετά τις καταστροφές του καλοκαιριού. Ευχαρίστησε τον αρμόδιο υπουργό για τη γρήγορη και συνεπή ανταπόκριση και δήλωσε, ότι θα συνεχίσει να στέκεται πάνω από το ζήτημα, ώσπου τα χρήματα να φτάσουν στις τσέπες των αγροτών μας, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της σημερινής χρονιάς, χωρίς να διαταραχθεί ο κύκλος παραγωγής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ