ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2019 - 10:00
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε έκθεση στην Γαλλία παρούσα η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Περιφέρεια ΑΜΘ
Γαλλία

Πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνεχίζει την προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της, αυτή τη φορά με την παρουσία της σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στην “IFTM Top Resa 2019” Γαλλίας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι, ενώ βασική επιδίωξη της συμμετοχής της ΠΑΜΘ ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών του τουρισμού της γαλλικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς με την Περιφέρειά μας ως τουριστικό προορισμό, η προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η πραγματοποίηση επαφών με τους τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Το παρόν στο περίπτερό έδωσαν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα που αφορούν την Περιφέρειά μας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εκτός σχολικών γευμάτων τα σχολεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών,  αφού αρνητική απάντηση δόθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Εργασίας,  στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Σύριζα  Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτο