ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Προσωρινοί ανάδοχοι για Κέντρο Σίτισης, ξυλεία και σίτιση απόρων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δήμος Κομοτηνής
Δημοπρασία

Αφοί Μοσχόπουλοι, Τερζόπουλος και Λαγάκης αντίστοιχα

Δήμητρα Συμεωνίδου

Προσωρινοί ανάδοχοι σε μία σειρά δημοπρασιών που διενήργησε ο Δήμος Κομοτηνής αναδείχθηκαν κατόπιν της χθεσινής συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής. 
Ειδικότερα η επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό Νο 2 του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την υπηρεσία: «Παροχή Υπηρεσίας πλήρους μεσημεριανού γεύματος για τη σίτιση απόρων του Κέντρου Σίτισης Κομοτηνής έτους 2018» και προχώρησε στην ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου που είναι η εταιρεία Αδελφοί Μοσχόπουλοι Ο.Ε.  Επίσης ενέκρινε το πρακτικό Νο 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Κάλυψη εκτάκτων αναγκών απόρων σε καύσιμα (ξυλεία), για το έτος 2018» κατοχυρώνοντας τον διαγωνισμό στην εταιρεία Τερζόπουλος. 
Τέλος ενέκρινε το πρακτικό Νο 2 της Επιτροπής Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Κάλυψη εκτάκτων αναγκών απόρων σε τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για το έτος 2018» κατοχυρώνοντας τον διαγωνισμό στην εταιρεία Λαγάκης. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας