ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 17 Μαρτίου, 2018 - 11:00
CERTIFIED SUSTAINABLE FIBERMAX (CSF)

Το πρόγραμμα των Θρακικών Εκκοκιστηρίων επεκτείνεται στον Έβρο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Θρακικά Εκκοκιστήρια
βαμβακοκαλλιέργεια
Βαμβάκι

Αυξάνεται η αξία του ελληνικού βαμβακιού και ταυτόχρονα το εισόδημα 
του παραγωγού

Τα Θρακικά Εκκοκιστήρια θα τρέξουν για τέταρτη χρονιά το πρόγραμμα Certified Sustainable Fibermax (CSF), μένοντας πιστά στην άποψη πως για να αυξηθεί η αξία του ελληνικού βαμβακιού και ταυτόχρονα το εισόδημα του παραγωγού, πρέπει να στραφούμε σε ένα ποιοτικότερο, πιστοποιημένο προϊόν.


Σε αυτά τα πλαίσια, συνεχίζει να επεκτείνει το πρόγραμμα CSF, το οποίο φέτος θα υλοποιηθεί και στον Έβρο (βόρειο και νότιο), αυξάνοντας την επιδότηση ανά στρέμμα και δίνοντας κίνητρα για συγκέντρωση βαμβακιού με χαμηλή υγρασία.


Εφαρμόζοντας συστήματα ιχνηλασιμότητας, βιώσιμων γεωργικών πρακτικών και παράγοντας πιστοποιημένο, ποιοτικό ελληνικό βαμβάκι, ο παραγωγός πληρώνεται την υπεραξία και διασφαλίζει τη συνέχιση της βαμβακοκαλλιέργειας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα CSF αναμένεται να είναι φέτος ακόμα μεγαλύτερη, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία σύντομα. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 30 Απριλίου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.