ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση για τα ακίνητα στην Κομοτηνή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ενημερωτική εκδήλωση
Ακίνητα
ΠΟΜΙΔΑ

Με εισηγητή τον πρόεδρο ΠΟΜΙΔΑ, δικηγόρο Στράτο Παραδιά

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Ροδόπης, μέλος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου του ξενοδοχείου Ορφέας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τα εξής θέματα που αφορούν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία, την κτηματαγορά και την οικοδομή: 

 Φορολογία ακινήτων. ΕΝΦΙΑ & συμπληρωματικός φόρος. Αντικειμενικές αξίες ακινήτων.

 Φορολογικές δηλώσεις 2019 - Φορολογία εισοδήματος, γον. παροχών & κληρονομιών. Επιδότηση ενοικίου και πρόστιμα ιδιοκτητών.
 Μισθώσεις επαγγελματικές, κατοικιών, βραχυχρόνιες μισθώσεις (AirBnB).

Εθνικό Κτηματολόγιο. Η νέα φάση δηλώσεων. Διαδικασία, τέλη, προθεσμίες κλπ.

Δημοτικά τέλη καθαριότητας - φωτισμού Νέα προθεσμία και διαδικασία για τις δηλώσεις απαλλαγής των κενών μη ρευματοδοτούμενων ακινήτων.

Τακτοποίηση αυθαιρέτων. Προθεσμίες, διαδικασίες, συμβολαιογραφικές πράξεις.

Νέα εκπτωτικά προγράμματα ασφάλισης κτιρίων για τα μέλη των σωματείων ΠΟΜΙΔΑ.

Εισηγητές θα είναι ο πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ δικηγόρος Στράτος Παραδιάς και ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ Νίκος Κεχαγιάογλου. Συντονίστρια η πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Ροδόπης, δικηγόρος Χρύσα Κυριακούση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι