ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΑΣΕΠ: 15Κ/2017 ΓΙΑ 335 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εκδόθηκε η προκήρυξη για 4 θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ Ροδόπης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
προσλήψεις
Προκήρυξη
ΟΑΕΔ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 30 Νοεμβρίου

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε η προκήρυξη 15Κ/2017, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 335 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης). 


Οι υποψήφιοι της προκήρυξη του ΑΣΕΠ πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. 


Από την εν λόγω προκήρυξη περιλαμβάνονται θέσεις και για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στη Ροδόπη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις


3 Θέσεις ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού Εργασιακοί Σύμβουλοι Ανέργων
1 Θέση ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού Εργασιακός Σύμβουλος Εργοδοτών
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.


Αίτηση για την Προκήρυξη 15Κ/2017


Τ.Θ. 14308


Αθήνα Τ.Κ. 11510


αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.