ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙ.ΠΕ.

Δίπλα στους εργαζομένους της ΔΕΗ ο Δ. Χαρίτου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δημήτρης Χαρίτου
ΔΕΗ
Παναγιώτης Ρήγας

Επίσκεψη με αφορμή το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην υπουργό Άμυνας και μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα και τον βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, όπου συναντήθηκαν με τον διευθυντή Π. Στρατηγόπουλο και τον πρόεδρο Σάκη Τσακμακίδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων. 

Η επίσκεψη έγινε και με αφορμή το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ένα νομοσχέδιο που σύμφωνα με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις σε βάρος των εργαζομένων, ανοίγει το δρόμο για να εκποιηθεί η ΔΕΠΑ και να γίνει μονοπώλιο στα χέρια ιδιωτών, ενώ πίσω από τις αναφορές για δήθεν εξορθολογισμό της ΔΕΗ, στην πραγματικότητα κρύβεται η μεθόδευση παραχώρησης κερδοφόρων τμημάτων, όπως τα δίκτυα διανομής, σε ιδιώτες και στην συνέχεια η εξ ολοκλήρου ιδιωτικοποίηση της δημόσιας επιχείρησης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σαφώς είναι δύσκολο για τη χώρα μας,  να αντιπαρατεθεί βασιζόμενη μόνο σε λογικά επιχειρήματα, η στην ανύπαρκτη  διπλωματική στήριξη από τους συμμάχους, με το υπάρχον διεθνές σκηνικό,   έναντι της Τουρκίας.