ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΜ-Θ

Δήλωση κυψελών διαχείμασης και υποβολή αιτήσεων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
μελισσοκομία
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας

Πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, έτους 2019

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών που πρόκειται να διαχειμάσουν.  Στα πλαίσια της καταγραφής αυτής παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να προσέλθουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής που υπάγονται, για να δηλώσουν των αριθμό των κυψελών διαχείμασης . Τελική ημερομηνία της δήλωσης είναι η 21/01/2019.

Η δήλωση αυτή είναι υποχρεωτική  για τους κατόχους  μελισσοκομικών βιβλιαρίων και σε περίπτωση παράλειψής της θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις Δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (αντικατάσταση κυψελών) και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις μελισσοσμηνών).

Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών είναι η  21–01–2019.

Η Αίτηση – Δήλωση, η οποία είναι κοινή και για τις δύο δράσεις, υποβάλλεται: Αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, δια αντιπροσώπου, με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στις διευθύνσεις των οικείων κέντρων Μελισσοκομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι