ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

20.429 χρήστες έχουν ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πρώτη Κατοικία

Ολοκληρώθηκε η 10η εβδομάδα λειτουργίας της πλατφόρμας

Συνολικά 20.429 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η δέκατη εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της 1ης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία και σύμφωνα με τα στοιχεία της ειδικής γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αθροιστικά από 1η Ιουλίου 2019 μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2019 προκύπτουν τα εξής:

Έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 98.731 χρήστες. Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 20.429 χρήστες. Έχουν υποβληθεί 39 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες. Έχουν δοθεί 3 προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες και εκκρεμεί η αποδοχή από τη μεριά των δανειοληπτών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.