ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Το Προεδρικό Διάταγμα για τις Μουφτείες στη συνάντηση υπουργού και μουφτήδων

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
Κωνσταντίνος Γαβρόγλου
Τοποτηρητές
Μουφτήδες

Στην Αθήνα οι τοποτηρητές μουφτήδες Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Ξάνθης

Το Προεδρικό Διάταγμα για τις Μουφτείες βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου, παρουσία του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή, με τους τοποτηρητές μουφτήδες Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ και Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ. Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συνεχάρη τους τοποτηρητές μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Οι τοποτηρητές μουφτήδες έθεσαν διάφορα ζητήματα θρησκευτικού χαρακτήρα που απασχολούν τη μουσουλμανική μειονότητα και διατύπωσαν τις απόψεις τους σχετικά με το σχέδιο Π.Δ. «Δικονομικοί κανόνες επί υποθέσεων δικαιοδοσίας Μουφτήδων Θράκης - Σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Διεύθυνσης Υποθέσεων Δικαιοδοσίας Μουφτή στις Μουφτείες της Θράκης».
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα