ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, 2019 - 13:03
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μαθήματα σε άλλο κτίριο θα κάνουν μαθητές του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
ιεροσπουδαστήριο
Κατάληψη
Ιεροσπουδαστήριο Κομοτηνής

Ελήφθησαν υπόψη αιτήματα γονέων και μαθητών

Μαθήματα σε άλλο κτίριο θα κάνουν μαθητές του Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής, από την προσεχή Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Σύμφωνα με αυτήν: "Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της παροχής ίσων ευκαιριών στην παιδεία, της παροχής των μέγιστων δυνατοτήτων εκπαίδευσης μέσα από υποστηρικτικές δομές προς όφελος των μαθητών (ενισχυτική διδασκαλία), της διατήρησης του δικαιώματος του πολίτη στην εξυπηρέτηση των αιτημάτων του, της προστασίας του δικαιώματος του δημόσιου λειτουργού να τελεί τα παιδαγωγικά, διδακτικά και διοικητικά του καθήκοντα και λαμβάνοντας υπόψη σχετικά αιτήματα γονέων και μαθητών, μεταφέρεται η λειτουργία του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής στην οδό ΧατζηκωνσταντήΖωίδη 6 και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΣΔΕ Κομοτηνής και το παράρτημα του ΕΑΠ στην Κομοτηνή. Επομένως από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και ώρα 8.15 π.μ. η εκπαιδευτική διαδικασία (μαθήματα κανονικού προγράμματος και ενισχυτικής διδασκαλίας) θα λαμβάνει χώρα κανονικά στο ως άνω κτίριο".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη