ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2016 - 11:00
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΥΡΑΣ

Αιτήματα του δημάρχου Αρριανών στον πρωθυπουργό

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
Φιλύρα
Αλέξης Τσίπρας

Δημιουργία τεχνικής υπηρεσίας, αλλαγή στις μειονεκτικές περιοχές και επιτάχυνση των διαδικασιών εκτίμησης από τον ΕΛΓΑ, λειτουργία πολυδύναμου ιατρείου

Δήμητρα Συμεωνίδου

Με λουλούδια και ατζέντα αιτημάτων υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο δημαρχείο της Φιλύρας ο δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν. Το πρωί της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου έγινε η υποδοχή του στο δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος τον δέχτηκε συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τα τρία του παιδιά. Μάλιστα η μεγάλη του κόρη ήταν αυτή που έδωσε τα λουλούδια στον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου, χαιρέτισαν τον πρωθυπουργό, πριν αυτός μεταβεί στο γραφείο του δημάρχου. 


Δημιουργία τεχνικής υπηρεσίας, λειτουργία πολυδύναμου ιατρείου, αλλαγή στις μειονεκτικές περιοχές και επιτάχυνση των διαδικασιών εκτίμησης από τον ΕΛΓΑ, ζήτησε ο δήμαρχος από τον πρωθυπουργό, με τον ίδιο να δεσμεύεται να δει όλα τα θέματα που του έθεσε ο δήμαρχος των Αρριανών.


Δε θα σας ζητήσουμε λεφτά αν έχουμε τεχνική υπηρεσία, θα πάρουμε ΕΣΠΑ, θα πάρουμε προγράμματα, είπε ο δήμαρχος με τον Αλέξη Τσίπρα να ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την έλλειψη μηχανικών στο Δήμο. 


Ενημερώθηκε ότι ο Δήμος Αρριανών είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση στη Ροδόπη και ότι πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα οδικό δίκτυο.
Ελληνικό καφέ ήπιε στο δημαρχείο ο πρωθυπουργός και έγινε αποδέκτης δώρου των καπνοπαραγωγών. 


Πήρε ένα δέμα με καπνό, ενώ είχε σύντομη συνομιλία και με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης Εσάτ Χουσεΐν. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα