ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 68ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΗΜΗ

Την παρέσυρε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ατύχημα
Αυτοκίνητο
Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ευτυχώς η κατάσταση της κατοίκου Παραδημής δεν είναι κρίσιμη
 

Περί τις 6:30 τα ξημερώματα, χθες Τρίτη 24 Οκτωβρίου, 68χρονη κάτοικος Παραδημής παρασύρθηκε από βανάκι στο χωριό της Παραδημής του δήμου Κομοτηνής.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κάτοικος Παραδημής παρασύρθηκε από λευκό βανάκι. Κατευθείαν, οι κάτοικοι του χωριού κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο επενέβη άμεσα και διαμετακόμισε την ασθενή στο Σισμανόγλειο Κομοτηνής.


Εκεί, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή της. Φυσικά, η ασθενής θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα στο νοσοκομείο, ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί κι αξονική εγκεφάλου. 


Το περιστατικό κινητοποίησε τους κατοίκους της Παραδημής, καθώς ο/η οδηγός του βαν -το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι λευκό- παρέσυρε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 68χρονη. Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή τον/την ασυνείδητο οδηγό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Βλέπουμε καθημερινά πλέον να μετακινούνται μέσα στην πόλη,  στα χωριά καθώς και στους δρόμους,  οι  παράτυποι  μετανάστες.