fbpx Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2016 - 11:00
ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιώργου Παυλίδη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Γιώργος Παυλίδης
Ιλχάν Αχμέτ
Γιώργος Πεταλωτής
Εμπορικός Σύλλογος Ροδόπης
ΟΕΒΕΣ
Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ροδόπης
Ένωση Επαγγελματιών Σαπών

Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν αρχές και φορείς από όλη την Περιφέρεια, μετά το άκουσμα της είδησης

Σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 4μμ στην Ξάνθη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν αρχές και φορείς από όλη την Περιφέρεια, μετά το άκουσμα της είδησης.  Τα συλλυπητήρια μηνύματα:

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.  Ο Θεός να τον αναπαύσει", έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ.  "Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργου Παυλίδη. Υπήρξε φίλος μου, ένας άνθρωπος με μεγάλη επίγνωση των προβλημάτων της περιφέρειας μας και αγάπη για την Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησε άοκνα μέχρι το τέλος της ζωής του. Στους οικείους του και την οικογένειά του εκφράζω τα συλλυπητήρια μου", δήλωσε από την πλευρά του, ο βουλευτής Ροδόπης του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

«Με αισθήματα οδύνης και βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη. Ο εκλιπών υπήρξε ένας λαοφιλής αυτοδιοικητικός ηγέτης με μακρόχρονη και πολυεπίπεδη προσφορά στον τόπο του την Ξάνθη και εν συνεχεία στην Περιφέρεια ΑΜΘ . Το έργο του ,παρά το εξαιρετικά σύντομο της παραμονής του στην θέση του Περιφερειάρχη είναι αξιολογότατο ενώ το ενδιαφέρον του για το Δήμο και τα προβλήματα του διαρκές .Σήμερα ο Δήμος μας έχασε έναν φίλο και ο τόπος έναν επιφανή Θρακιώτη . Ο Γιώργος Παυλίδης μέχρι την ύστατη στιγμή παρέδωσε διδάγματα θάρρους και συνέπειας . Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συνδημοτών μου εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του ,την σύζυγο και την κόρη του, να έχουν την εξ ύψους παρηγοριά και να είναι ελαφρύ το χώμα της Θράκης που θα τον σκεπάσει».

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο πρόεδρος, το ΔΣ της ΟΕΒΕΣ και σύσσωμος ο επαγγελματικόβιοτεχνικος κόσμος της Ροδόπης εκφράζει τα θλίψη του για το θάνατο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, ενός άξιου πολιτικού ανδρός που, η περιοχή θα στερηθεί.. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η πρόεδρος, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και ο εμπορικός κόσμος της Ροδόπης, εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Παυλίδη Γεώργιου και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΑΠΩΝ

Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών Σαπών και σύσσωμος ο επαγγελματικόβιοτεχνικος κόσμος της Ροδόπης εκφράζει τα θλίψη του για το θάνατο του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.


Συλλυπητήρια για το θάνατο του περιφερειάρχη εκφράζουν και οι εκπρόσωποι κομμάτων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο, από την επάρατη νόσο, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γεωργίου Παυλίδη. Κουράγιο στους φίλους και συνεργάτες του που έχουν να καλύψουν ένα μεγάλο κενό που αφήνει ένα μαχητικό και δυναμικό στέλεχος της ΝΔ, αλλά περισσότερο η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι με την οικογένεια του, που δέχεται ένα δεύτερο μεγάλο κτύπημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

 «Με βαθύτατη θλίψη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του Γεώργιου Παυλίδη, περιφερειάρχη ΑΜΘ. Ο Γεώργιος Παυλίδης υπήρξε ένα πολιτικό πρόσωπο με σημαίνοντα ρόλο για δεκαετίες στο δημόσιο βίο του τόπου μας ,πάντα πολιτευόμενος με ευπρέπεια, υπηρετώντας την Ξάνθη και την ευρύτερη περιφέρεια με αγάπη, στόχο και όραμα.  Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του δύναμη για να αντέξουν το βάρος της απώλειας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Ο Γιώργος Παυλίδης, Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης έως σήμερα , πάλεψε σκληρά όπως ήξερε πάντα, κερδίζοντας τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή με τη γνωστή του επιμονή, μεθοδικότητα και αξιοπρέπεια, άρα και το θάνατο .

Συνάδελφος και συνεργάτης πολλές φορές επί χρόνια στη μαχόμενη Δικηγορία, με τη συμμετοχή του στα δημόσια πράγματα αρχικά ως Νομάρχης Ξάνθης και κατόπιν ως Περιφερειάρχης ΑΜΘ εργάστηκε σκληρά για τον τόπο μας . Χωρίς η εξουσία να του προσθέσει έπαρση. Με σοβαρότητα, χωρίς ανούσιους ανταγωνισμούς, κέρδισε φίλους και μετά και τους αντιπάλους. Δούλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τις δύσκολες οικογενειακές συνθήκες, για την περιοχή μας χωρίς μισαλλοδοξίες, κάλυψε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις θρησκεύματος και ιδεολογίας, χωρίς ανούσιες αυτοπροβολές, προτάσσοντας μόνον το έργο της Περιφέρειας .

Θλίψη σε όλους μας , αλλά και παράδειγμα αξιοπρέπειας και ωριμότητας σε όλα τα επίπεδα .

Συλληπητήρια ειλικρινή στην οικογένεια και τους συνεργάτες του .

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εν μέσω της μεγάλης κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα, η απόφαση του ΣτΕ,  για την επιδότηση του εργοδοτικού κόστους, το 12%, δίνει ανάσα και δικαίωση,  σε πολλούς επιχειρηματίες της ΑΜΘ.