ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ 2003

Στρατολογικοί πίνακες του Καλλικρατικού Δήμου Κομοτηνής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στρατός

Απαραίτητη η συμπλήρωση  των στοιχείων στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι  29-03-2018

Πρόσκληση στους γεννηθέντες το 2003, κατοίκους του Καλλικρατικού Δήμου Κομοτηνής, να μεριμνήσουν για την συμπλήρωση  των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι  29-03-2018, απευθύνεται μέσω ανακοίνωσή του ο Δήμος Κομοτηνής.  Ειδικότερα ανακοινώθηκε ότι όσοι άρρενες  γεννήθηκαν  το έτος  2003  και είναι γραμμένοι στα  Μητρώα Αρρένων:

  • Της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κομοτηνής (Δ.Ε, Κομοτηνής, Τ.Κ. Θρυλορίου, Τ.Κ. Κάλχαντα, Τ.Κ. Καρυδιάς, Τ.Κ. Πανδρόσου, Τ.Κ. Γρατινής και Τ.Κ. Κοσμίου),  πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας, για συμπλήρωση  των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 29-03-2019.

Οι πληροφορίες μπορούν να  δίνονται και  τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα.

  • Της Δημοτικής  Ενότητας Αιγείρου του Δήμου μας (Τ.Κ. Αιγείρου, Τ.Κ. Μέσης, Τ.Κ. Νέας Καλλίστης και Τ.Κ. Φαναρίου), πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας ή στο ΚΕΠ Αιγείρου, για συμπλήρωση  των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 29-03-2018.  Οι πληροφορίες μπορούν να δίδονται και τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα, καθώς και στο τηλέφωνο 25313-52706 του ΚΕΠ  Αιγείρου.
     
  • Της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου του Δήμου μας (T.K. Νέου Σιδηροχωρίου και Τ.Κ. Αγίων Θεοδώρων), πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους)  στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας ή στο ΚΕΠ Ν. Σιδηροχωρίου, για συμπλήρωση  των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι  29-03-2018.

 Οι πληροφορίες μπορούν να δίδονται και  τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα, καθώς και στα τηλέφωνα 25313-52920, 52922 του ΚΕΠ Νέου Σιδηροχωρίου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,  που οδηγήθηκε αναγκαστικά βέβαια εκ των πραγμάτων με τη διαμάχη που είχε με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο, αλλά και το άδειασμα του πρωθυπουργ