ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Στην τελική φάση του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου το Εσπερινό Γυμνάσιο Κομοτηνής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου
Εσπερινό Γυμνάσιο Κομοτηνής
Βόλος

Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Κομοτηνής με 3.060 ευρώ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αποστολή δεκατεσσάρων μαθητών

Δήμητρα Συμεωνίδου

Στην τελική φάση του 6ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στον Βόλο, το διάστημα 11-13 Απριλίου, θα διαγωνιστεί το Εσπερινό Γυμνάσιο Κομοτηνής. Προς εκπλήρωση αυτής της αποστολής η διευθύντρια του σχολείου, Κυριακή Ευστρατιάδου, βρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ζητώντας οικονομική βοήθεια. Στο λόγο της προς το σώμα εξήρε τον κόπο και το μεράκι των μαθητών και παρουσίασε το προφίλ της δράσης παρουσίασε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως έγινε γνωστό η ομάδα 14 μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο «Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου».

Η εκπροσώπηση της ομάδας μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου της πόλης μας, σ' ένα διαγωνισμό πανελλήνιο θα προβάλει την περιοχή μας και θα διεκδικήσουν μια διάκριση. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής αποφάσισε ομόφωνα την επιχορήγηση της αποστολής με 3.060 ευρώ, μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εσπερινού Γυμνασίου Κομοτηνής. Η επιχορήγηση θα καλύψει το σύνολο των αναγκαίων δαπανών, δηλαδή το κόστος μεταφοράς και διαμονής (2.220 €), το κόστος σίτισης (700 €), και το εισιτήριο των για την τελετή υποδοχής (140 € - 10 € άτομο).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ