fbpx Ψάχνει μάρτυρες για το ατύχημα που υποστηρίζει ότι προκάλεσε το θάνατο της θείας του
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 26 Αυγούστου, 2017 - 11:00
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ψάχνει μάρτυρες για το ατύχημα που υποστηρίζει ότι προκάλεσε το θάνατο της θείας του

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θάνατος
Τραγωδία
Κομοτηνή

Ο ανιψιός της θανούσης Σταυρούλας Κριστέλλη, Γιάννης Θεοδωράκης, προσπαθεί να 'διαλευκάνει' το δυστυχές περιστατικό

Γ. Θεοδωράκης: "Η θεία μου θα ζούσε για πολλά χρόνια ακόμη, αν δεν την χτυπούσαν με αυτοκίνητο"

Διονύσης Βοργιάς

Μάρτυρες για να 'διαλευκάνουν' το ατύχημα που υποστηρίζει ότι προκάλεσε το θάνατο της θείας του Σταυρούλας Κριστέλλη, αναζητεί ο ανιψιός της Γιάννης Θεοδωράκης. Η Σταυρούλα Κριστέλλη ετάφη, ετών 77, την Τρίτη 22 Αυγούστου. Το περιστατικό συνέβη έξω από το μάρκετ Μασούτης στην περιοχή της παλιάς Πρυτανείας στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 4 Αυγούστου μεταξύ 10:15-10:30. Ο κος Θεοδωράκης πιστεύει ότι αίτιο του θανάτου της είναι το περιστατικό που μας περιγράφει. 


"Σύμφωνα με τα λεγόμενα της θείας μου, η οποία δεν είχε κάποιο λόγο να πει ψέματα, προσπάθησε να περάσει τον δρόμο, κατευθυνόμενη από την οδό Ύδρας προς τον Μασούτη. Η θεία μου ήταν στην πλευρά του πεζοδρομίου, στη γωνία του ΠΙΚΠΑ. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αν ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο ή λίγο δίπλα του λόγω του παρκαρισμένου αυτοκινήτου. 

Η θεία μου κοίταξε προς τα αριστερά, να δει τη ροή των οχημάτων, ενώ δεξιά της υπήρχε σταθμευμένο όχημα. Από ό, τι κατάλαβα και ρώτησα τους γύρω, το αυτοκίνητο ήταν και παράνομα παρκαρισμένο πάνω στη γωνία, όπου υπάρχει ράμπα ΑμεΑ και ποδηλατόδρομος. 

Όταν πήγε να περάσει τον δρόμο, το παράνομα παρκαρισμένο όχημα έκανε όπισθεν, την ακουμπάει (;) τη ρίχνει (;) τρόμαξε κι έπεσε μόνη της (;) αυτό δεν το ξέρω ακριβώς, με αποτέλεσμα η θεία να πέσει κάτω και να σπάσει το ισχίο της. Διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα ισχίου. Εκεί εγχειρίστηκε για αποκατάσταση και μετά πήγε στο κέντρο αποκατάστασης Δράμας και μετά από δέκα ημέρες απεβίωσε", διηγείται ο ανιψιός της θανούσης.

Με το παρόν δημοσίευμα ο κος Θεοδωράκης ελπίζει στην εύρεση ενός αυτόπτη μάρτυρα. "Μας απασχολεί η εύρεση ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος να ήταν παρών στο γεγονός στην εξέλιξή του. Κάνω τις έρευνές μου κατ' οίκον και προσπαθώ να βρω άτομα από τη γειτονιά που να έχουν δει κάτι. Έχω βρει μάρτυρες, οι οποίοι βγήκαν μετά, δηλαδή δεν είδαν αυτή τη στιγμή που έγινε, αλλά μου έχουν μεταφέρει την εικόνα το αυτοκίνητο να είναι πάνω από την θεία. Μαζεύω όσα έγγραφα μπορώ, ήδη έχω δώσει μια κατάθεση στην τροχαία και θα πάω για συμπληρωματική τις επόμενες ημέρες, γιατί άλλο σωματικές βλάβες άλλο θάνατος. Περιμένω και το επίσημο πόρισμα από το ιατροδικαστή", σημειώνει.


Σύμφωνα με τον ίδιο "η γυναίκα δεν είχε καθόλου παθολογικά αίτια και, επειδή έχω μιλήσει και με την ιατροδικαστή, (ο θάνατος) είναι απόρροια του ατυχήματος". 


Αναφορικά με τον λόγο που ψάχνει την υπόθεση, αν και η θεία του έχει φύγει από τη ζωή απαντά το εξής: "Θέλω μια δικαίωση. Αν η θεία μου δεν πάθαινε αυτό, πιστεύω ότι θα ζούσε κι άλλα χρόνια. Το καντήλι της είχε ζωή".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Οι πειραματισμοί με  την χαλάρωση των μέτρων και τη σταδιακή επαναφορά στην καθημερινότητα,  την ώρα  που η χώρα μας έχει ένα πολύ μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο,  ακόμα και σε τοπικό επίπεδο,  εφαρμόζονται ιδ