ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019 - 10:00
ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

Προσλήψεις συνοριοφυλάκων ζητάει ο βουλευτής Έβρου Αν. Δημοσχάκης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναστάσιος Δημοσχάκης
Συνοριοφύλακες

Τα αιτήματα της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων ν. Έβρου

O βουλευτής Έβρου και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης το Σάββατο 12/10 δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο της Αλεξανδρούπολης το προεδρείο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου.

Την συζήτηση μονοπώλησε το ζήτημα της συνοριακής φύλαξης της ακριτικής περιοχής του Έβρου και της αποτελεσματικής διαχείρισης του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με ανθρώπινο δυναμικό και εφοδιασμού αυτών με οχήματα και υλικοτεχνικά μέσα, προκειμένου τα χερσαία σύνορα να φρουρούνται αποτελεσματικά και να αποτρέπεται η παραβίαση τους.

Τέλος, ο βουλευτής γνωστοποίησε στο προεδρείο των ΣΝΦ ότι κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη στο Χειμώνιο Ν. Ορεστιάδας ζήτησε όπως η φύλαξη των χερσαίων συνόρων του Έβρου να στηρίζεται στο 4πτυχο της λήψης μέτρων φυσικής, τεχνικής, ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής προστασίας αυτών, με παράλληλη από αέρος κατόπτευση της συνοριακής μεθοριακής γραμμής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πατούν πάνω σε ακρότητες,  μεγαλοποιούν βολικές λεπτομέρειες,  για να φτιάξουν το ιδεολογικό τους αφήγημα,  με απώτερο στόχο βέβαια την ψηφοθηρία,  ιδιαίτερα από την πλευρά του Σύριζα,   αλλά και τη ΝΔ.