ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 11 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ

Παρκάρουμε όπου μας βολεύει

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κομοτηνή
Κυκλοφοριακό
Αυτοκίνητα

Η ταλαιπωρία των επαγγελματιών οδηγών βαρέων οχημάτων
 

Παρκάρουμε όπου μας βολεύει. Αυτό είναι το συμπέρασμα από ένα ακόμη παράνομο παρκάρισμα σε κεντρικό σημείο της Κομοτηνής. Ο συγκεκριμένος οδηγός, αποφασίζοντας ότι ο χρόνος του μετράει περισσότερο από κάθε άλλου δημότη στην πόλη, παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο. Το αποτέλεσμα αποτυπώνει αναγνώστριά μας στην φωτογραφία. Πιο αναλυτικά, ο οδηγός έχει παρατήσει το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Στίλπωνος Κυριακίδη και Χρήστου Τσούντα, που στη συνέχεια γίνεται Νικολάου Ζωίδη. Από το σημείο προσπαθεί να διέλθει οδηγός φορτηγού, ο οποίος μετά από συνεχείς μανούβρες και κίνδυνο να προκαλέσει υλικές ζημιές, καταφέρνει να απεγκλωβιστεί.
Αυτή τη φορά μπορεί να ήταν ένα φορτηγό που καθυστέρησε, αύριο μπορεί να είναι ένα ασθενοφόρο. Παρκάρισμα για ...σεμινάριο ή καλύτερα παρκάρισμα για μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καταπέλτης εναντίον της Τουρκίας θα είναι το  κείμενο που θα συνυπογράψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για το μνημόνιο με τη Λιβύη,  σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών,  όπως αναφέρει  το πρακτορείο Reute