ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2019 - 09:19
ΈΚΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Εξαφανίστηκε 16χρονη από την Καβάλα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χαμόγελο του Παιδιού
Εξαφάνιση

Τα ίχνη της χάθηκαν από τις 26 Ιουλίου

Με ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι «Στις 26/07/2019, και ώρα 1700, εξαφανίστηκε από την πόλη της Καβάλας, η Ανέλια Β., 16 ετών. Για την εν λόγω εξαφάνιση, ενημερωθήκαμε στις, 29/07/2019, πρωινές ώρες, ενώ, 30/7/2019, λάβαμε την έγκριση από την αστυνομία προκειμένου να προβούμε στη δημοσιότητα των στοιχείων της ανήλικης».

Στην ίδια ανακοίνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει γνωστό ότι «Η Ανέλια Β. έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια.

Η Ανέλια Β. φορούσε μαύρο τζιν σορτσάκι, λευκό κορμάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και τα παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη