ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΕΠΕΤΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Το δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ συστήνεται σε όλη την Περιφέρεια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κοιν.Σ.Επ.
Εκδήλωση
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η επόμενη εκδήλωση του δικτύου αναμένεται τον Μάιο στην Αλεξανδρούπολη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν και παρακολούθησαν την επιτυχημένη εκδήλωση του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ τοπικοί φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) καθώς και εκπρόσωποι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Σάββατο 30/03/2019 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Δικτύου και τα οφέλη της συνεργασίας από τον Αντώνη Κουτσούμπα, πρόεδρο του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ και της Κοιν.Σ.Επ. «Επάρκεια» (Ξάνθη), για το πλαίσιο ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και τα οφέλη της για την τοπική ανάπτυξη από την Γεωργία Καραβαγγέλη, αν. αντιπρόεδρο του Δικτύου και μέλος της Κοιν.Σ.Επ. «Θράκης Κίνητρο» (Κομοτηνή), για τις δράσεις του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας καθώς και για το νομικό πλαίσιο των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. από τον Αντώνη Κώστα, Μέλος του ΔΣ του Δικτύου και διευθυντή προγραμμάτων του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

Η Έλενα Γκώγκου, γραμματέας του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. ΑΜΘ και πρόεδρο της Κοιν.Σ.Επ. «Ανθρώπου Φύσης» (Δράμα) είχε την πρωτοβουλία διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης στη Δράμα. 

Στην εκδήλωση πέραν του ευρύ κοινού, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Κοιν.Σ.Επ. «Ergo Culture» (Καβάλα), «Ηλιοδώρα» και «Συνεργείο» από Δράμα, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Σμάραγδος Κρεμύδας και ο πρόεδρος τους Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Δράμας, Κώστας Αποστολίδης.

Τέλος, την εκδήλωση συμμετείχε ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο πρ. αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Δράμας, Αριστείδης Μωυσιάδης καθώς και ο Επικεφαλής της παράταξης Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δ. Δράμας, Στέργιος Ηλιόπουλος.

Η επόμενη εκδήλωση του Δικτύου Κοιν.Σ.Επ. αναμένεται να διοργανωθεί τον Μάιο στην Αλεξανδρούπολη.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.