ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 3 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Ζαχαροπλαστείο Ντίνος: Όταν το γλυκό γίνεται τέχνη

ΓΕΝΙΚΑ
Ζαχαροπλαστείο Ντίνος
Γλυκά

Η ποικιλία μεγάλη σε μπισκότα, τούρτες, πάστες, κεράσματα, σιροπιαστά γλυκά, τσουρέκια – κέικ, κουλουράκια και παγωτά

Στο ανακαινισμένο ζαχαροπλαστείο Ντίνος στο κέντρο της Κομοτηνής το ταξίδι που θα σας οδηγήσει στον κόσμο των γλυκών και των εδεσμάτων φτιαγμένα με μεράκι, με παραδοσιακές συνταγές πάντα υγιεινά και νόστιμα, θα είναι σίγουρα απολαυστικό. Η ποικιλία μεγάλη σε μπισκότα, τούρτες, πάστες, κεράσματα, σιροπιαστά γλυκά, τσουρέκια – κέικ, κουλουράκια και παγωτά. Θα εντυπωσιαστείτε από τα λεγόμενα 3d Cakes και σίγουρα θα κάνετε χαρούμενα γενέθλια με τούρτες φτιαγμένες ειδικά για εσάς.  

Το κατάστημα αναλαμβάνει τούρτες για γάμους, βαφτίσεις και αρραβώνες. Αναζητείστε τα special προϊόντα, όπως wedding cup cakes, παιδικά cup cakes, cakes pops, christmas cakes, easter cakes, πασχαλινά αυγά και valentines cakes. Το ζαχαροπλαστείο "Ντίνος" στην Κομοτηνή βρίσκεται στην οδό Ορφέως & Ιωαννίνων 10.  Τηλ. & Fax: 25310 35053.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ