fbpx Στην FABRICA ξέρουν από κρέας!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

Στην FABRICA ξέρουν από κρέας!

ΓΕΝΙΚΑ
Fabrica
Γαστρονομία
Εστίαση

Με καλεσμένο τον μετρ του κρέατος Νίκο Κεχαγιά, και σεφ τον Αποστόλη Νικολή, οι πελάτες έκαναν ένα ακόμη γαστρονομικό ταξίδι

Τους ειδικούς επιλέξαμε για μία ακόμη βραδιά, την Τρίτη 13 Μαρτίου, για να κάνουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε παλαιωμένα κρέατα, εμπνευσμένα πιάτα, χορταστικά, ποιοτικά, ιδανικά σε γεύση και υφή.

Πού βρήκαμε όμως όλα τα παραπάνω; Φυσικά στην Fabrica - Φάρμα Κρεάτων. Εκεί ως ειδικός καλεσμένος του επιχειρηματία Νίκου Χατζηθεοδώρου, μας περίμενε ο μετρ του κρέατος, ο άνθρωπος που έχει κάνει την ξηρή ωρίμανση κρέατος ...τέχνη, Νίκος Κεχαγιάς. Μαζί του, ο εκλεκτός σεφ Αποστόλης Νικολής, συνδυάστηκαν άψογα, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες του εστιατορίου γευστικές επιλογές οι οποίες μέσα στην απλότητά τους έκρυβαν μία μακρά διάρκεια φροντίδας του κρέατος. 

Ο πολυβραβευμένος Νίκος Κεχαγιάς φέρνει στα πιάτα μόνο εξαιρετικής ποιότητας μοσχάρια, εμποτισμένα με άριστης ποιότητας whiskies και σπάνιους μονοποικιλιακούς espresso ή θαμμένα σε στάχτη για περισσότερες από εξήντα ημέρες. Εξαιρετική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία και μία μακρά φροντίδα του κρέατος, όλα συνετέλεσαν σε μία γαστρονομική έκρηξη και σε γεύσεις που μας έκαναν να ξεχάσουμε οτιδήποτε θεωρούσαμε ως "μαγικό" μέχρι στιγμής στο κρέας. 

Και μόνο μία μπουκιά από τα πιάτα που σερβιρίστηκαν την Τρίτη, έφτανε ώστε να προκληθεί μία έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο. Η ξηρή ωρίμανση αποτελεί μία εξειδίκευση που δεν αφήνει περιθώρια λάθους μας ενημερώνει ο σεφ. Μία λάθος, λεπτομέρεια, η άγνοια ή ο λάθος τρόπος διεργασίας του κρέατος μπορούν να αποφέρουν ένα καταστροφικό αποτέλεσμα, που ενέχει και κινδύνους και για την υγεία μας συμπληρώνει. Η γραμμή που διαχωρίζει την επιτυχία με την αποτυχία είναι λεπτή, και η επιμέλεια και διεργασία του κρέατος από τον Νίκο Κεχαγιά αποτελεί εγγύηση ποιότητας. 

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη αυτή βραδιά,  ο μετρ της ξηρής ωρίμανσης, μας ενημέρωσε ότι θα συνεργάζεται και με τις 2 επιχειρήσεις του Νίκου Χατζηθεοδώρου (Fabrica Κρεατων & Away The New Era) από δω και στο εξής, επεκτείνοντας τους ήδη πολυδιάστατους γαστρονομικούς καταλόγους των δύο καταστημάτων

Τοποθεσία: Αδριανουπόλεως 4

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2531 020000

Σελίδα Facebook: FABRICA-Φάρμα Kρεάτων

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αδυνατεί  πολλές φορές ο μέσος και κοινός νους,  να συλλάβει τη λογική που διακατέχει ορισμένα στελέχη του Σύριζα.