ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2018 - 21:01
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Σε εξέλιξη φωτιά σε περιοχή του Ιμέρου

ΓΕΝΙΚΑ
Φωτιά
Ίμερος
Δήμος Μαρωνεάις-Σαπών

Η φωτιά ξεκίνησε πριν από 2 ώρες  περίπου δεν υπάρχει κίνδυνος,   γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει οικισμούς ή μαντριά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα  πυρκαγιά στην περιοχή πίσω από την Αγία Μαρίνα Ιμέρου στην έκταση μεταξύ της κοίτης του ποταμού μέχρι και τη θάλασσα καίγοντας  ξερόχορτα δίπλα στο ποτάμι αλλά και αγροτικές εκτάσεις.

Για την κατάσβεση της επιχειρούν ήδη έξι οχήματα της πυροσβεστικής το γκρέιντερ του δήμου Μαρωνείας Σαπών και   άλλα οχήματα της πυροσβεστική.

Για την επιχείρηση κατάσβεσης έχουν πρόσβαση μόνο από τη μία πλευρά λόγω της κοίτης του ποταμού. Η φωτιά ξεκίνησε πριν από 2 ώρες  περίπου δεν υπάρχει κίνδυνος,   γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει οικισμούς ή μαντριά.

Όπως μας ανέφερε ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης,  κάθε χρόνο αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη