fbpx Το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ορφέως πάει την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
60 ΟΘΟΝΕΣ - 4 ΠΡΙΒΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ορφέως πάει την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο

ΓΕΝΙΚΑ
ΟΠΑΠ
Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ λένε ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρακτορεία σε όλη την Βόρεια Ελλάδα!

Λευκή νύχτα με δωρεάν "πίτσα, μπύρα, μπάλα" για όλους και εκπλήξεις για τους μικρούς έξω από το κατάστημα

Όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ βλέπουν στην περιοχή μας ένα πρακτορείο στολίδι και δηλώνουν ανοιχτά πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που έχουν συναντήσει σε όλη την Ελλάδα, τότε τα πολλά λόγια περιττεύουν για να περιγράψουμε το νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ που άνοιξε στην οδό Ορφέως 28 (πρώην είδη υγιεινής Ερελιάδης). Το κατάστημα έχει ανοίξει τις πόρτες του εδώ και δύο εβδομάδες, όπως σας ενημέρωσε ο "Χ", κι έκτοτε έχει γεμίσει κόσμο, γιατί απλά είναι εξαιρετικό.


Στον άνω χαρακτηρισμό συντελούν όλες οι παράμετροι.

 • Η τοποθεσία του, καθώς είναι στην "καρδιά" της Κομοτηνής περιμετρικά της πλατείας Ειρήνης. 
   
 • Η τεχνολογία του, καθώς όλες οι συσκευές συμβαδίζουν με την τελευταία τάση της τεχνολογίας αποτελώντας ένα Πρακτορείο - πανελλαδικό πρότυπο.
   
 • Οι 60 τηλεοράσεις του full HD ανάλυσης και 48 ίντσες έκαστη, τοποθετημένες στρατηγικά ώστε κάθε καρέκλα να έχει τη δική της TV.
   
 • Ο σχεδιασμός, μιας που το design του Πρακτορείου σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας με την άνεση να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.
   
 • Οι δύο όροφοι, που ο καθένας έχει τη δική του χρήση: Στον πρώτο όροφο μπαίνετε εντός ενός Πρακτορείου τελευταίας γενιάς, με όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και πλήρη και διαρκή πληροφόρηση που χρειάζεται ένας παίκτης. Στον δεύτερο όροφο έχουν διαμορφωθεί τέσσερις πριβέ αίθουσες, με μηχανήματα στοιχηματισμού, δερμάτινους καναπέδες, πριβέ τηλεοράσεις, τέσσερις χώροι μοναδικοί ανά την Ελλάδα, που τους κλείνετε μόνο ρεζερβέ και γίνονται ανάρπαστοι ειδικά σε ημέρες αγώνων. 
   
 • Τα μηχανήματα VLTs (φρουτάκια). Φυσικά με σεβασμό προς όλους βρίσκονται σε πριβέ αίθουσα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο διαφορετικό.
   
 • Η πρωτόγνωρη εμπειρία στοιχηματισμού, καθώς πέρα από το γεγονός ότι βλέπετε σε live χρόνο όλες τις αναμετρήσεις, αποκτάται εικόνα μέσω στατιστικών, περιοδικών, εφημερίδων, ώστε να μην στοιχηματίζετε τυχαία και να οδηγείστε με στρατηγικό τρόπο στις επιτυχείς προβλέψεις. 
   
 • Η προδιαγραφή για να διαμορφωθεί εντός (φυσικά με όλες τις απαραίτητες άδειες) και του ΟΠΑΠ, ένα καφέ - μπαρ ειδικά αφιερωμένο στο να εξυπηρετεί τους πελάτες του καταστήματος το οποίο το πιθανότερο να έχει διαμορφωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. 
   
 • Το ευέλικτο ωράριο, καθώς το Πρακτορείο - στολίδι επί της Ορφέας σας υποδέχεται κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ. 
   

Λευκή Νύχτα για όλους
Πιστοί στην πεποίθηση ότι ο χώρος δεν είναι ένα κατάστημα τζόγου αλλά μία τοποθεσία πλήρους ψυχαγωγίας, οι άνθρωποι του Πρακτορείου συμμετείχαν και στη Λευκή Νύχτα της αγοράς της πόλης μας. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής το κατάστημα γέμισε ζωντάνια εντός και εκτός. Με μότο "πίτσα, μπύρα, μπάλα", υποδέχθηκαν το κοινό οι άνθρωποι του Πρακτορείου για να προσφέρουν και τα τρία εντελώς δωρεάν. Φυσικά, επειδή απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε όσους είναι κάτω των 18 ετών, υπήρχαν δραστηριότητες και έξω από το πρακτορείο, όπου εκεί για τους μεγαλύτερους στήθηκε ένα Dj set μαζί με τα κεράσματα, ενώ οι πιο μικροί είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν σε μικρά υπαίθρια τερματάκια ποδοσφαίρου που στήθηκαν στον εξωτερικό χώρο. 

Τέλος, οι άνθρωποι του Πρακτορείου επισημαίνουν ότι παίζουμε πάντα υπεύθυνα. Γι' αυτό άλλωστε έχουν διαμορφώσει τον χώρο έτσι, ώστε να είναι για όλους, άνω των 18, άντρες και γυναίκες. Ένας πολυχώρος διασκέδασης που θα σας παρέχει ένα πακέτο ψυχαγωγίας κι όχι απλώς ένα Πρακτορείο τζόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με μια επίσκεψη στη Θράκη της προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής, προφανώς δεν μπορεί να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι, όπως συνέβη και με την επιλογή των συναντήσεων με τους δημάρχους,  που έφεραν τα γνωστά