ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όλη μέρα Scenario

ΓΕΝΙΚΑ
Scenario Wine Espresso Culture

Βραδιά σούσι πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και «φώτισε» μεσοβδόμαδα το καλεντάρι εκδηλώσεων στην πόλη της Κομοτηνής

Όλη μέρα Scenario Wine Espresso Culture, γιατί όλη μέρα υπάρχουν επιλογές για πρωινό και καφέ και ροφήματα, για μεσημεριανό και χαλάρωση, για βραδινό και κοκτέιλ και μουσική και πολλές – πολλές εκδηλώσεις. Μια εξ αυτών ήταν η βραδιά σούσι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Scenario Wine Espresso Culture Κομοτηνής.

Με τους εκλεκτούς σεφ του Scenario Στάθη Σακίδη και Πάνο Χατζησταματίου στα καλύτερά τους, τύλιξαν φρέσκο σούσι και το σέρβιραν στην εκλεκτή πελατεία του καταστήματος. Η τάση του σούσι έχει έρθει τα τελευταία χρόνια και στην Κομοτηνή και στο Scenario φτιάχνουν αυτά τα πιάτα με βάση τις παραδοσιακές συνταγές. Τις συνταγές που δειλά – δειλά άρχισαν να «γεννιούνται» στα βάθη της Ασίας, ταξίδεψαν ως την Αμερική και την Ευρώπη, για να «προσγειωθούν» στους ουρανίσκους σας. Πλάι σε μία εξαιρετική ετικέτα από την κάβα κρασιού, ένα δροσερό καλοκαιρινό κοκτέιλ ή ένα κλασικό ποτό.

Κι όλα αυτά έγιναν μία απλή Τετάρτη, την περασμένη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι με το Scenario και κλείστε τραπέζι όποτε επιθυμείτε στο 2531 033363. Διεύθυνση Μαρωνείας 1.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.