fbpx Ο σεφ Χάρης Μπονάνος μαγειρεύει το Σαββατοκύριακο στο SCENARIO
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 - 10:00
ΔΙΗΜΕΡΟ BRUNCH AND BUNS ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο σεφ Χάρης Μπονάνος μαγειρεύει το Σαββατοκύριακο στο SCENARIO

ΓΕΝΙΚΑ
Χάρης Μπονάνος
Scenario Wine Espresso Culture

Βιαστείτε να προλάβετε το «Hurry Up»!

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό που διανύει το SCENARIO καθώς τις συγκεκριμένες σελίδες υπογράφει ο σεφ Χάρης Μπονάνος. Ο αναγνωρισμένος σεφ φέρνει στην Κομοτηνή το γνωστό project του «Hurry Up» μόνο για τους θαμώνες του SCENARIO και μόνο για δύο ημέρες.

«Τα πιάτα που βγαίνουν υπάρχουν μόνο στο πρότζεκτ μου. Δεν βγαίνουν πουθενά αλλού» τονίζει ο Χάρης μιλώντας στον «Χ» και καλεί όλους να δοκιμάσουν αυτό που έχει ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες του για το «Eat my buns» της Κομοτηνής.

Το πρότζεκτ αυτό γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια και προέκυψε ως εξής: «οι ανάγκες που μεγαλώσαμε ήταν στο δρόμο – δεν μάθαμε να τρώμε στο σπίτι μας. Οπότε αγάπησα πολύ το εστιατορικό φαγητό και ήθελα να κάνω εστιατορικό street food».

Όσο για το όνομα του project, είναι κι αυτό πολυσήμαντο: από τη μία είναι ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του, αλλά από την άλλη σε προτρέπει να βιαστείς για να δοκιμάσεις καθώς δεν το βρίσκεις εύκολα: το πρότζεκτ πάει συνήθως σε φεστιβάλ και σε επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Πάντως, αν και πρόκειται για street food ο εστιατορικός του χαρακτήρας επιτάσσει πολλές μαγειρικές τεχνικές, πολλές παρασκευές και μεγάλη όρεξη για δουλειά καθώς ακόμη και για τα ψωμάκια –τα buns- φτιάχνονται από τον Χάρη και τους συνεργάτες του.

Αυτό, σε συνδυασμό με το live cooking κάνουν  το project αρκετά δύσκολο, λέει ο σεφ, όμως ταυτόχρονα και πολύ όμορφο.

Επομένως, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε!

SCENARIO Espresso & Wine Culture | Μαρωνείας 1

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σαν τους χρησμούς της Πυθίας ερμηνεύονται και ενίοτε παρερμηνεύονται πάντοτε στη χώρα μας, οι δηλώσεις ενός πρωθυπουργού, ειδικά όταν  περιλαμβάνουν ένα γενναίο πακέτο στήριξης για πολλούς.