ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ

Ντύθηκε νύφη η Μαρία Καραπαναγιώτου από την Κομοτηνή με τον τραγουδιστή Χρήστο Καλιατσά

ΓΕΝΙΚΑ
Μαρία Καραπαναγιώτου
Γάμος

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και δεν σταματούσε να χορεύει και να τραγουδά μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο τραγουδιστής Χρήστος Καλιατσάς και η Μαίρη Καραπαναγιώτου από την Κομοτηνή επισφράγισαν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου στη Νυμφαία. 

Για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, το όμορφο μοντέλο επέλεξε ένα δαντελένιο λευκό νυφικό σε στενή γραμμή, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ ο τραγουδιστής ένα μπλε κοστούμι.

Ο πατέρας της νύφης τη συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε γεμάτος χαρά στον γαμπρό. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση και οι νεόνυμφοι χόρεψαν το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο τραγουδιστής, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από το X- Factor, πήρε ακόμα και το μικρόφωνο τραγουδώντας αγαπημένα του κομμάτια, αλλά χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και δε σταματούσε να χορεύει και να τραγουδά μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.