fbpx Το "Μηδέν" επέστρεψε!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Το "Μηδέν" επέστρεψε!

ΓΕΝΙΚΑ
Μηδέν

Αισθητική - ποιότητα - εξυπηρέτηση, σε αυτό το κατάστημα συγχωρούνται "μηδέν" λάθη

Το Μηδέν επέστρεψε και φέτος, μετά από ένα μικρό καλοκαιρινό διάλλειμα. Από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και όλο το Σαββατοκύριακο το στιλάτο αυτό μαγαζί έδωσε το στίγμα του και απέδειξε ότι για μία ακόμη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην all day ψυχαγωγία σας εντός πόλης. 

Μία αυλή με έντονο το αστικό στοιχείο, κι ένας πολυχώρος εντός, που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες σας τις ανάγκες. Δύο όροφοι, πολλές ξεχωριστές γωνίες, είτε θέλετε να φλερτάρετε στο μπαρ, είτε θέλετε να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας στα ευρύχωρα τραπέζια, είτε θέλετε πιο ήρεμες συζητήσεις στον πρώτο όροφο, όλα τα έχει σκεφτεί ο επιχειρηματίας Παντελής Πηλικίδης που σας προσκαλεί και φέτος στο ξεχωριστό αυτό μαγαζί όπου υπάρχουν "μηδέν" δικαιολογίες και όλα σας περιμένουν στην εντέλεια επιμελημένα από το προσωπικό.

Μάλιστα ήδη προετοιμάζεται ο ισόγειος χώρος του, ώστε να διαμορφωθεί σε ένα αμιγώς dinners χώρο, όπου οι εκλεκτές γεύσεις θα έχουν την πρωτοκαθεδρία στο φετινό μας χειμώνα. Στόχος του ιδιοκτήτη, είναι να δημιουργηθεί ένα μοναδικό menu, με νέα αλλά και αναβαθμισμένα από το περσινό menu πιάτα, στοχεύοντας κυρίως στην άριστη πρώτη ύλη και τις τεχνικές διεκπεραίωσης, με το αποτέλεσμα να αναμένεται μοναδικό.

Για το σκοπό αυτό έχει "επιστρατευτεί" ο σεφ Άλεξ Κυρτσαλίδης ο οποίος θα αναλάβει το menu.

Αυτό αποδείχθηκε και στην άτυπη πρεμιέρα της φετινής σεζόν, το βράδυ της Παρασκευής, όταν δια χειρός και δια ...εμπνεύσεως του καταξιωμένου σεφ Νίκου Κουτρουμανίδη, οι πελάτες δοκίμασαν εμπνευσμένα πιάτα. Capunata γαρίδας - καραβίδας με φινόκιο και μυρωδικά τυλιγμένη σε ραντίτσιο και iceberg, σε σος ελαφριάς κρέμας αρωματισμένης με samos anthemis, Ravioli με ricotta και φρέσκα μυρωδικά σε σος ντομάτας με τσιγαριστό pastrami, λαβράκι carpaccio με ελαφρύ λαδολέμονο limoncello και ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών, κι όλα αυτά σε ιδανικό συνδυασμό στον ουρανίσκο σας χάρη σε τέσσερα μοναδικά signature cocktails (coffee negroni, spritz o' clock, signore, martini μηδέν) με την σφραγίδα του Κομοτηναίου ανερχόμενου barista Κώστα Πετρόπουλου, με την παρασκευή όλων των συστατικών τους να δημιουργείται εξ αρχής από τον ίδιο και τους barista του Μηδέν.

Και κάπως έτσι, αναμένεται και φέτος να συνεχιστεί η γλυκιά νοσταλγία που ξύπνησε στους παλιότερους, στο περσινό άκουσμα ότι το "Μηδέν" που έζησε τις δόξες του στη δεκαετία του '80 επέστρεψε για τα καλά. Και όσο οι παλιότεροι ζουν ξανά τα νιάτα τους στο "Μηδέν", το μαγαζί αποκτά το δικό του κοινό και στους νεότερους, που αντιλαμβάνονται το λόγο που αυτό το μαγαζί καταξιώθηκε διαχρονικά στην Κομοτηνή. 

Πληροφορίες

Facebook: ΜΗΔΕΝ, 

Τοποθεσία: Ν. Ζωίδη

Κρατήσεις 6932 459 156

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Κυβέρνηση  και υπουργοί, προσπαθούν  να δώσουν μία άκρως ενθαρρυντική και αισιόδοξη εικόνα επιστροφής στην κανονικότητα με δόσεις και  με σταδιακές βελτιώσεις σε  εστίαση και   διασκέδαση.