fbpx Μία βραδιά για τους λάτρεις του ιταλικού φαγητού
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 19 Ιουλίου, 2018 - 10:00
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ LA CORTE

Μία βραδιά για τους λάτρεις του ιταλικού φαγητού

ΓΕΝΙΚΑ
La Corte
Γαστρονομία

Ένα από τα πιο hot ονόματα στον τομέα της γαστρονομίας, ο σεφ Νίκος Κεσούρης μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το καλό φαγητό και σας προσκαλεί να κρίνετε από κοντά
 

Δέσμευσή μας είναι πως και σήμερα θα φάτε καλά. Αυτό είναι σίγουρο. Αν πάλι δηλώνετε λάτρεις του ιταλικού φαγητού, τότε όχι μόνο θα φάτε καλά αλλά θα φάτε κι αυτό ακριβώς που είναι νούμερο ένα στις γαστρονομικές επιλογές.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Χατζηθεοδώρου θέλοντας να αναδείξει και τη νέα γενιά της γαστρονομίας στην Ελλάδα, "επιστράτευσε" τον καταξιωμένο σεφ Νίκο Κεσούρη, να σας παρουσιάζει τα καλά κρυμμένα μυστικά του ...με άρωμα Ιταλίας, σε μία αμιγώς "ιταλική νύχτα", όπως προϊδεάζει και η αφίσα που φτιάχτηκε για την σημερινή (Πέμπτη 19/07) εκδήλωση, η οποία ξεκινάει από τις 20:00 το βράδυ.

Μαζί με τον σεφ Νίκο Κεσούρη, στο La Corte Cosmopolitan Drink and Dine σας περιμένει κι ο DJ Ηλίας Destro, ο οποίος θα επιμεληθεί το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς καθώς και ο Βar Μanager του La Corte, Νίκος Κιουρτζίδης, ο οποίος ειδικά για τη σημερινή βραδιά έχει ετοιμάσει δύο μοναδικά cocktails τα "Adonis Τwist" & "Italian Aromas".  Αν θέλετε να είστε προετοιμασμένοι από νωρίς κάντε από τώρα την κράτησή σας στο 6932612101. 

"Θα δοκιμάσετε λιγκουίνι, νιόκι, ταλιατέλες, ριγκατόνι, ριζότο, σαλάτα καπρέζε, σοφρίτο κι άλλα πιάτα που όλα έχουν σχέση με την ιταλική γαστρονομία", θα μας πληροφορήσει ο σεφ Νίκος Κεσούρης, όταν του ζητάμε να μας κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το σημερινό μενού. 

Έχοντας μοιραστεί την κουζίνα με έναν από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, τον Έκτορα Μποτρίνι δηλώνει πως μέσα από τη μαγειρική "βγάζω μεγάλη αγάπη", και μας εξηγεί την ιδιαίτερη αγάπη του στην ιταλική κουζίνα: "Έχω πολύ μεγάλη αγάπη για την ιταλική κουζίνα, γιατί δούλευα και με τον κο Μποτρίνη, ο οποίος μου πέρασε την φιλοσοφία της Κερκυραϊκής και Ιταλικής κουζίνας".

Πρώτο μέλημα του σεφ, όπως μας λέει, είναι "ο κόσμος να καταλάβει την διαφορά μεταξύ του καλού φαγητού που θα του προσφέρουμε". Και το καλό φαγητό, σύμφωνα πάντα με τον σεφ, ξεκινάει από την πρώτη ύλη: "Τα πάντα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Κοιτάμε η πρώτη ύλη που θα επιλέξουμε να είναι η καλύτερη δυνατή, γιατί μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Κι αυτό πιστεύω πως θα το καταλάβει κι ο κόσμος στην γεύση".

"Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω", συνεχίζει ο σεφ, γιατί θέλει το κάτι παραπάνω να το ακούσει από εσάς.
Ο χώρος του La Corte θα είναι και σήμερα ασφυκτικά γεμάτος, όπως άλλωστε κάθε βράδυ. Ένας χώρος που έχει καταπλήξει το κοινό της πόλης μας με την ποιότητα και την καλαισθησία του και έχει καταφέρει να γίνει στέκι όλες τις ώρες της ημέρας. Βραδιές σαν και τη σημερινή δείχνουν ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, αλλά το αντίθετο, δουλεύεται και προετοιμάζεται στην λεπτομέρεια του. 

Απολαύστε και σήμερα μία εξαιρετική βραδιά στoν πιο όμορφο χώρο της πόλης. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Γαλουχημένος στους διαύλους της επικοινωνιακής τέχνης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εφάρμοσε στο διαδικτυακό διάλογο χθες με όλους τους φορείς του Έβρου,  τη μέθοδο των συσσωρευμένων θετικών ερωταπαντ