ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Μενού πέντε αστέρων στο Μηδέν

ΓΕΝΙΚΑ
Μηδέν
Γαστρονομία

Ένα σύγχρονο master chef στην καρδιά της Κομοτηνής

Οι τελευταίες τάσεις της σύγχρονης γαστρονομίας, έρχονται στο Μηδέν για να απογειώσουν ακόμη περισσότερο την γεύση. Ένα μενού πέντε αστέρων, με την σφραγίδα του γνωστού σεφ Αλέξανδρου Κυρτσαλίδη, αποτελεί εγγύηση ότι στο Μηδέν όχι μόνο θα φάτε καλά, αλλά θα γευτείτε προτάσεις πρωτότυπες, άμεσα συνυφασμένες με τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, όχι απλώς πανελλαδικά, αλλά παγκοσμίως.

Οι ιδιαίτερες πρώτες ύλες -ειδική παραγγελία καθώς δεν υπάρχουν στην περιοχή μας, με κρεατικά από τον γνωστό έμπορο κρεάτων Σταύρο Δρακούλη, ώριμες και μοναδικές επιλογές από την εκλεκτή κάβα Cellier, αναδεικνύουν το Μηδέν σε πεντάστερη επιλογή για μεσημεριανό ή δείπνο, για μεγάλες παρέες, ρομαντικές συναντήσεις ή αμιγώς γαστρονομικές βραδιές. 

Ένας ναός υψηλής γαστρονομίας, αυτό είναι το Μηδέν, με το μενού να είναι πλήρες, με έξι επιλογές εντυπωσιακών ορεκτικών, τρεις γκουρμέ σαλάτες, οκτώ κυρίως πιάτα με επιλογές σε κρέας, ψάρι και φρέσκα ζυμαρικά, ενώ τα τέσσερα γλυκά του καταλόγου, διά χειρός Διονύση Αλέρτα, έρχονται να συγκινήσουν. Εκτός από το μενού, ξεχωρίζουν και καθαυτές οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι εκλεκτοί in house chefs - κοτόπουλο μαγειρεμένο σε κενό αέρος, αρνάκι που λιώνει στο στόμα καθώς σιγοβράζει για δώδεκα ώρες, ορεκτικά σε ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σίγουρα είναι γεύσεις που δεν έχετε δοκιμάσει αλλού!

Κι αν η όρεξή σας έχει φτάσει μέχρι στιγμής στα πιο υψηλά επίπεδα, μάθετε ότι το ισόγειο του Μηδέν έχει διαμορφωθεί κι έχει αποκτήσει σαφή κατεύθυνση προς το φαγητό, με νέα διακόσμηση, ευρύχωρα τραπέζια, εστιατορικού τύπου διαρρύθμιση. 

Καλή σας όρεξη!

Νικολάου Ζωίδη 29 |  Ρεζερβέ: 2531032223
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Οι δημοσκοπήσεις βέβαια πάντοτε αποτυπώνουν την εκτίμηση του κόσμου για όλα τα ζητήματα, σε   μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αλλά σαφώς δίνουν μηνύματα.