ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΜΑΓΑΖΙ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το LaCorte ανοίγει τις καλοκαιρινές του πόρτες και σας περιμένει

ΓΕΝΙΚΑ
LaCorte
Νίκος Χατζηθεοδώρου
Bar
Φαγητό

Με αισθητική που σας χαλαρώνει αποτελεί ένα καλοκαιρινό ...καταφύγιο στο κέντρο της πόλης

Η περσινή χρονιά ήταν απλώς η αρχή. Φέτος, το LaCorte επιστρέφει, για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και απόδρασης μέσα στην πόλη. Το μαγαζί "παράδεισος" στην καρδιά της πόλης, το βρίσκετε πίσω από το πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στο κέντρο της Κομοτηνής. Άνοιξε πέρσι τις πόρτες του, μετά από την έμπνευση του επιχειρηματία Νίκου Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει έναν all day καλοκαιρινό προορισμό στην Κομοτηνή, ιδανικό για κάθε ηλικία, με πλήρη κατάλογο και την αισθητική σε πρώτο πλάνο.

Το φετινό opening γίνεται την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 19:00, όταν ανοίγουν οι πόρτες του μαγαζιού, προκειμένου να υποδεχθούν όλους εσάς. Εσάς που πέρσι βρήκατε το καλοκαιρινό σας στέκι στο LaCorte, που αποδράσατε στον όμορφο αυτό χώρο λίγο μετά την δουλειά σας, που αν και παραμείνατε ένα Σαββατοκύριακο εντός Κομοτηνής πήρατε μία δόση καλοκαιριού κάτω από τα δέντρα, συνοδεία ενός κοκτέιλ, καλής παρέας, χαλαρής διάθεσης.

Κάθε μέρα, από την Πέμπτη και μετά, από τις 11 το πρωί κι έπειτα, το LaCorte σας περιμένει, με ευγενικό προσωπικό, θεματικές βραδιές, πλήρη κατάλογο για πρωινά και all day επιλογές που έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος και βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και τη μοναδική λίστα premium κρασιών και ποτών, σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές με την καλλιτεχνική σφραγίδα των καλύτερη djs της πόλης και καλεσμένους μουσικούς. 

Ανοίξτε την πόρτα του καλοκαιριού στο LaCorte Cosmopolitan Drink and Dine.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν το φορολογητέο εισόδημα χρονών που δεν έχει δηλωθεί,  η τις ευρεσιτεχνίες  κάποιων  επαγγελματιών για να φοροδιαφεύγουν, η ΑΑΔΕ καλεί όπως πληροφορούμαστε, διάφορους  επαγ