fbpx La Corte: Η ιστορία γράφεται από την αρχή
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Ιουνίου, 2018 - 10:00
COSMOPOLITAN DRINK & DINE

La Corte: Η ιστορία γράφεται από την αρχή

ΓΕΝΙΚΑ
La Corte
Εστίαση
Γαστρονομία

Όταν το προσωπικό όραμα ενός ανθρώπου, μετουσιώνεται σε πραγματικότητα, και το δύσκολο ρόλο της πραγματοποίησης τον αναλαμβάνουν κορυφαίοι στο είδος τους άνθρωποι, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, τότε το αποτέλεσμα ονομάζεται La Corte. 

Το La Corte άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου, κατακλύστηκε από κόσμο και έδειξε ότι όταν υπάρχει όραμα και αγάπη, θαύματα γίνονται. Το La Corte είναι ένας πολυσύνθετος ζωντανός οργανισμός που κάθε τι λειτουργεί στην εντέλεια με αποτέλεσμα ο πελάτης του να δέχεται μόνο το καλύτερο. 

Ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, είτε το επισκεφθείτε για τον πρωινό σας καφέ, είτε για μεσημεριανό φαγητό με την παρέα ή την οικογένεια σας, είτε το βράδυ για ένα δροσερό cocktail το σίγουρο είναι ότι θα λάβετε  το απόλυτο σε γεύσεις και εξυπηρέτηση.

Στα εγκαίνια του το τίμησαν όλοι, και δεν είναι τυχαία η αποδοχή του από τον κόσμο. Το menu έχει διαμορφωθεί από τον καταξιωμένο chef Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή, οργανώνοντας και τελειοποιώντας τα πιάτα, και παράλληλα εκπαιδεύοντας το προσωπικό.

Την κάβα των κρασιών, και τις λεπτομέρειες αυτών ανέλαβε ο sommelier Γιάννης Χρυσός, δημιουργώντας ένα μοναδικό κατάλογο κρασιών, επιλέγοντας κατά βάση ελληνικές ετικέτες και διανθίζοντάς τες με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις ιταλικών και γαλλικών οινοποιείων.

Περίπου 60 ετικέτες κρασιών είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, ενώ αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουν και νέες προσθήκες.

Όπως μας είπε και ο ίδιος "μπορεί ο πελάτης του καταστήματος να δοκιμάζει κάθε μέρα διαφορετική ετικέτα για όλο το καλοκαίρι, μιας και όλες θα διατίθενται και σε ποτήρι".

Οι παρασκευές του καφέ γίνονται αποκλειστικά με προϊόντα της Hausbrandt, ενώ μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων στελεχών σε κουζίνα, service και bar συμπληρώνουν την ομάδα του La Corte. 

Ο Μηνάς Κοσμίδης είναι ο υπεύθυνος interior designer πίσω από την μεταμόρφωση του χώρου, δίνοντας αέρα εξωτερικού κρατώντας βασικά στοιχεία της χώρας μας, και δημιουργώντας ένα χώρο ο οποίος μπορεί να λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας, δίνοντας κάτι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση. 

Η προσοχή στην λεπτομέρεια δεν σταματάει μόνο εντός του χώρου του καταστήματος αλλά και συνεχίζει σε όλο το πακέτο προσφερόμενων υπηρεσιών. Ιδιωτικό φυλασσόμενο Parking κάνει ακόμα πιο εύκολη την άμεση πρόσβαση, χωρίς κόστος, μόνο για τους πελάτες του. 

Το La Corte σας περιμένει να το γνωρίσετε, περπατήστε το, ψηλαφίστε τις λεπτομέρειες, και να είστε σίγουροι, ότι όποια ώρα της ημέρας και να το επιλέξετε, θα σας εκπλήξει!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Επαίρεται ο υπουργός Εργασίας  για το   τολμηρό και εκσυγχρονιστικό νομοσχέδιο του, που προσαρμόζεται στις τεχνολογικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις,  όπως το χαρακτηρίζει,  παρόλο που αλλάζει άρδην