ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018 - 15:22
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

Φθορές σε αυτοκίνητο έξω από νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής

ΓΕΝΙΚΑ
Αυτοκίνητα
Κομοτηνή

Ασυνείδητοι έσπασαν τα φώτα, αφαίρεσαν υαλοκαθαριστήρα και κεραία

Διονύσης Βοργιάς

Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων συμπεριφορών, μιας που έξω από το νυχτερινό μαγαζί La Cage της Κομοτηνής, αυτοκίνητο βρέθηκε με σπασμένα τα πίσω φώτα του, αφαιρεμένο τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, σπασμένη τη ραδιοφωνική κεραία της οροφής και με διάφορες άλλες γρατζουνιές.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο εκτός του πάρκινγκ του καταστήματος, το οποίο ήταν πλήρες, συνεπώς δεν συντρέχει ευθύνη των καταστηματαρχών. Πλησίον του αυτοκινήτου βρέθηκαν τα σπασμένα γυαλιά και ο αφαιρεμένος υαλοκαθαριστήρας. Το χτύπημα στο πίσω δεξιά φως προδίδει ότι έγινε με το πίσω μέρος κάποιου γυάλινου μπουκαλιού τύπου μπύρα.

Όπως μας είπε ο οδηγός δεν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό, π.χ. ένας τσακωμός εντός του καταστήματος, ώστε να πρόκειται για "αντίποινα".

Επομένως, επρόκειτο για έναν βανδαλισμό "παιχνίδι" ασυνείδητων. Για μία ακόμη φορά ο πολιτισμός μας αποδείχθηκε απών και ένας απλός πολίτης βρέθηκε να πληρώνει τα - κυριολεκτικά εν προκειμένω - σπασμένα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ήδη στους δήμους της Ροδόπης και στην περιφέρεια ΑΜΘ, από τις πρώτες συνεδριάσεις και αποφάσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο των συνεργασιών, αυτών που βάζουν πλάτη στα δύσκολα και το ποιοι θα ασκούν αντιπολίτευση.