ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ

Ένας μετρ του κρέατος στην Fabrica-φάρμα κρεάτων!

ΓΕΝΙΚΑ
Fabrica
Γαστρονομία
Εστίαση
Φαγητό

Βραβευμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ο Νίκος Κεχαγιάς ωριμάζει το κρέας ειδικά για τα δικά σας γούστα

Την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρα 21:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Fabrica-φάρμα κρεάτων. Εκεί θα παρουσιαστεί ένα μενού πιάτων, που αναμένεται να ανεβάσει μία και για πάντα τον πήχη στην γαστρονομία της Κομοτηνής. 


Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας μετρ της ξηρής ωρίμανσης κρέατος, Νίκος Κεχαγιάς, βραβευμένος σε διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς, παρουσιάζει το βράδυ της Τρίτης μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο μήνες και είχε ως τελικό στόχο να στηθεί ένα μενού, αντίστοιχο του οποίου να μην μπορεί να βρει κανείς πουθενά αλλού στην Κομοτηνή.


Το στοίχημα επιτεύχθηκε και με το παραπάνω μάλιστα, καθώς ο Νίκος Κεχαγιάς συνταίριαξε με τρόπο ιδανικό το ποιοτικό κρέας με τα σωστά διαλεγμένα συνοδευτικά. Ειδικός άλλωστε στον εμποτισμό κρέατος με καπνιστά ουίσκι, παλαιωμένα ρούμια, εισαγόμενους μονοποικιλιακούς εσπρέσο, ανεβάζει το ήδη ωριμασμένο κρέας πολλά επίπεδα πάνω, ώστε να μην χρειάζονται πολλά γύρω του ως συνοδευτικά. Και μόνο μία μπουκιά από αυτά τα κρέατα, επαρκεί για να προκαλέσει έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο σας και φυσικά την επιθυμία να γευτείτε αυτά τα πιάτα ξανά και ξανά. 


Το μενού παρουσιάζεται το βράδυ της Τρίτης, αλλά θα μείνει στους καταλόγους και γρήγορα θα γίνει νούμερο 1 στις επιλογές σας. 
Ένας "αρτίστας κρεοπώλης", ένα "μαγαζί κόσμημα" και γεύσεις που συναρπάζουν, σας περιμένουν από την Τρίτη 12 Μαρτίου και κάθε μέρα. Που αλλού; Στη Fabrica κρεάτων!


Τοποθεσία: Αδριανουπόλεως 4


Τηλέφωνο κρατήσεων: 2531 020000


Σελίδα Facebook: FABRICA-Φάρμα Kρεάτων

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων, η  ακόμα την προβοκατόρικη ενδεχομένως ενέργεια όπως δείχνουν τα πράγματα,  ή την περίεργη δράση ενός ανεγκέφαλου,  ο οποίος προσπαθεί  απλώς να δημιουργήσει προβλήματα, ας