ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
Σ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΟΥ ΚΑΙ ΧΡ. ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ

Δύο νέοι έκαναν την Κομοτηνή πατρίδα τους

ΓΕΝΙΚΑ
Νέοι
Europe Direct Κομοτηνής

Κέρδισαν το χειροκρότημα για τα λόγια τους τα στελέχη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης κατά την ετήσια κοπή πίτας

Κέρδισαν το χειροκρότημα για τα λόγια τους η Σοφία Χατζησαββίδου και ο Χρήστος Δερβεντλής. Πρόκειται για τα δύο στελέχη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, που στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής πίτας του Κέντρου, το βράδυ της Πέμπτης 17/1 στα γραφεία του κέντρου, έβγαλαν έναν σύντομο λόγο. Και μπορεί πριν από αυτούς να είχαν προηγηθεί πολιτικοί και φορείς, αυτοί όμως που κέρδισαν το χειροκρότημα με τα λόγια τους ήταν τα νεαρά σε ηλικία στελέχη.


Δήλωσαν πως, παρότι κατάγονται από άλλες περιοχές, θεωρούν στην Κομοτηνή πατρίδα τους, κι ανέδειξαν τα θετικά στοιχεία του τόπου, που δίνει το βήμα σε νέους να δημιουργήσουν, να εργαστούν, να βρουν πρόσφορο πεδίο οι δράσεις τους. Ελπίζουμε να παραμείνουν στην Κομοτηνή, η οποία έχει ανάγκη από τη νεολαία της, όπως και όλη η Ροδόπη, καθώς δεν είναι λίγα τα παιδιά της περιοχής που ξενιτεύονται προς μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ή προς το εξωτερικό.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι