ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2019 - 10:00
Μοναδικά πιάτα σήμερα Πέμπτη με την υπογραφή της Χριστίνας Τσετινέ

Αυθεντική μεξικάνικη βραδιά στο AWAY

ΓΕΝΙΚΑ
Away The New Era
Θεματική βραδιά
Μεξικάνικη κουζίνα
Τσετινέ Χριστίνα

Λατινοαμερικάνικες συνταγές που σας συστήνουν τον γευστικό πλούτο και τους γαστρονομικούς συνδυασμού του Μεξικό

Χρ. Τσετινέ: "Το μενού είναι πολύ εύγεστο και κοντά στις δικές μας γεύσεις"

Δεν χρειάζεται να φορέσετε τα σομπρέρο σας και να ταξιδέψετε χιλιάδες χιλιόμετρα, προκειμένου να γευτείτε αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις. Σήμερα από τις 21:00 στο AWAY η Χριστίνα Τσετινέ και η ομάδα του AWAY ετοιμάζουν για εσάς ένα ξεχωριστό μενού πέντε πιάτων, για να ταξιδέψετε γαστρονομικά στο Μεξικό. 

Μία πεντάδα αυθεντικών λατινοαμερικάνικων συνταγών που έχουν ως σκοπό να σας γνωρίσουν "από πρώτο χέρι" το γευστικό πλούτο του μεξικάνικου πολιτισμού.

Το μενού έχει ως εξής: Ξεκινάμε με επιλογή στα ορεκτικά με Μεξικάνικες βαρκούλες με κιμά, Τορτίγια με κοτόπουλο και λαχανικά, Τορτίγια με μάνγκο και γαρίδες. Συνεχίζουμε με δύο επιλογές σε κυρίως χοιρινό ψαρονέφρι με ανανά ή φαχίτας με μοσχάρι. Το επιδόρπιο έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά το μενού, πρόκειται για τσιμιτσάγκας με ψητές μπανάνες και σοκολάτα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μεξικάνικη επιδόρπια. Για κρατήσεις στο 6932612101.

"Το μενού είναι πολύ εύγεστο και κοντά στις δικές μας γεύσεις", σχολιάζει σχετικά στον "Χ" η Χριστίνα Τσετινέ που επιμελήθηκε του μενού, σημειώνοντας ότι μαζί με τον επιχειρηματία Νίκο Χατζηθεοδώρου θέλησαν να προσφέρουν στους ανθρώπους της Κομοτηνής μία τέτοια βραδιά, καθώς δεν είχε συμβεί κατά το παρελθόν. Ραντεβού σήμερα λοιπόν στο AWAY, για μία αυθεντική μεξικάνικη βραδιά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι