ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
Η ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ UP SCENARIO MEAT BAR!

Αποκάλυψη για «κρυφό» σενάριο του αγαπημένου Wine Bar

ΓΕΝΙΚΑ
Scenario Wine Espresso Culture
Γαστρονομία
Εστίαση

Το Up Scenario Meat Bar άνοιξε τις πόρτες του και όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του απόλαυσαν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία


Έμπειροι σεφ μαγειρεύουν μπροστά σας καινοτόμες συνταγές με κύριο πρωταγωνιστή εκλεκτό και άρτια μαγειρεμένο κρέας

Όσοι το επισκέφτηκαν σίγουρα θα ομολογήσουν ότι το Up Scenario Meat Bar είναι η νέα πρόταση εξόδου στην Κομοτηνή. Η αποκάλυψη για το «κρυφό» σενάριο του αγαπημένου Wine Bar έγινε το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, παρουσία εκλεκτών πελατών που στηρίζουν κάθε νέα ενέργεια των υπευθύνων Παναγιώτη και Σταύρου Γκουδουσίδη. Πρόκειται για τον πλήρως ανανεωμένο και ατμοσφαιρικό επάνω όροφο του Scenario Espresso Wine Bar, το Up Scenario Meat Bar. 


Σε μια πλήρως εξοπλισμένη open air κουζίνα οι έμπειροι σεφ του καταστήματος Άκης Πάρτσιας, Σιδέρης Αυγουστής και Σωτήρης Αραμπίδης, μαγειρεύουν μπροστά στους θαμώνες καινοτόμες συνταγές με κύριο πρωταγωνιστή ...εκλεκτό και άρτια μαγειρεμένο κρέας 


Σπαλομπριζόλα και φιλέτο μόσχου, ταρτάρ μοσχαρίσιο με σάλτσα ντιζόν είναι μόνο μερικές από τις γευστικές προτάσεις του καταστήματος.

Κι αν όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από καλό κρασί κόκκινο τότε η βραδιά απογειώνεται.

Το Up Scenario Meat Bar άνοιξε τις πόρτες του και όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του απόλαυσαν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία που έλειπε από την πόλη μας.

Η λίστα κρασιών σε πολύ καλό επίπεδο με πολλές επιλογές σε πολύ καλά κρασιά και σε ποτήρι από αμπελώνες όλης της Ελλάδας.


Το Scenario Espresso Wine Bar, το μαγαζί που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της πόλης, σε έναν όμορφα στημένο χώρο, με μενού για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες, είναι σίγουρα το δικό σας στέκι. 


Το Up Scenario Meat Bar άνοιξε και σας περιμένει καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τη 1:00 το βράδυ για να απολαύσετε το ειδικά διαμορφωμένο menu του. Τηλ. κρατήσεων 2531 033363.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τώρα που  ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει τις πύλες για να φύγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες και προφανώς να πλημμυρίσει τη χώρα μας,  προάγγελος του τι μέλλει να  συμβεί, είναι η πολιτική που θέλει να εφα