fbpx Άνετος, ξεκούραστος, υγιεινός ύπνος σε στρώμα ειδικά διαμορφωμένο μόνο για εσάς
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΘΡΑΚΗ STROM - ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ Λ. ΗΡΩΩΝ

Άνετος, ξεκούραστος, υγιεινός ύπνος σε στρώμα ειδικά διαμορφωμένο μόνο για εσάς

ΓΕΝΙΚΑ
Θράκη Strom
Καταστήματα

Στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα τελευταίας τεχνολογίας και ασυναγώνιστων τιμών

Πολλά από τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζουμε οφείλονται σε κακές συνήθειες που έχουμε αποκτήσει. Η αϋπνία και η κακή ποιότητα ύπνου επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή μας ζωή, όπως επίσης και την επαγγελματική μας απόδοση. Η λύση για μία καλύτερη, πιο ξεκούραστη ζωή, είναι απλή και φέρει την εγγύηση του Θράκη Strom. 

Ένα ιδανικό στρώμα, ένα κατάλληλο μαξιλάρι, είναι τα "κλειδιά" για τον σωστό ύπνο, που θα σας γεμίσει ευεξία κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα αποτρέψει μυοσκελετικά προβλήματα από το να ξεσπάσουν - τώρα ή διαχρονικά, θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στον ύπνο σας, άρα και μεγαλύτερη ξεκούραση. Όλα τα "μυστικά" για τον ιδανικό ύπνο θα τα βρείτε στο νέο κατάστημα Θράκη Strom επί της Λ. Ηρώων, το οποίο άνοιξε από τους επιχειρηματίες Βασιλική Παντελιάδου και Βαγγέλη Βιδάκη. 

Η βιοτεχνία Θράκη Strom παράγει στρώματα όλων των τύπων και διαστάσεων, ορθοπεδικά και ανατομικά. στρώματα με ελατήρια bonnel spring και pocket spring (ανεξάρτητα ελατήρια). Τα στρώματα επενδύονται με υλικά υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα για τον τρόπο παράγωγης τους. Επίσης, οι άνθρωποι του Θράκη Strom κατασκευάζουν στρώματα χωρίς ελατήρια, όπως το στρώμα από φυσικό latex 100%,με 7 ζώνες διαφορετικής σκληρότητας 21 εκ. Και 23 εκ. πάχος και το στρώμα visco elastic (memory foam),που είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία του σώματος και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότροπο, προσφέροντας άψογη στήριξη στο σώμα.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο άλλωστε πως για να διασφαλίσουμε ένα καλό στρώμα ύπνου πρέπει να το αντικαθιστούμε κάθε οκτώ με 10 χρόνια. Γι' αυτό προσέχουμε:

Ακόμα και εάν το στρώμα μας δεν δείχνει παλιό ή καταπονημένο, όλα αυτά τα χρόνια έχει απορροφήσει μεγάλες ποσότητες ιδρώτα οπότε πρέπει να αλλάξει και για λόγους υγιεινής. 

Τα σημάδια φθαρμένου υφάσματος και η ανισότητα της επιφάνειας του προειδοποιούν για έλλειψη ελαστικότητας πράγμα που σταδιακά γίνεται αιτία για μακροχρόνια προβλήματα και δημιουργία πόνων στην πλάτη και στον αυχένα. 

Επιλέξτε να κοιμηθείτε σε επίπεδο αλλά όχι πολύ σκληρό στρώμα. 

Ένα παχύ ανατομικό στρώμα έχει μεγαλύτερη διαδρομή ελαστικότητας με αποτέλεσμα να παίρνει καλύτερα τη μορφή του σώματος και να το "αγκαλιάζει" σωστότερα. 

Η αϋπνία και η κακή ποιότητα ύπνου επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή μας ζωή όπως επίσης και την επαγγελματική μας απόδοση. 

Ένα μαξιλάρι επίσης, καλής ποιότητας θα εξασφαλίσει, ότι ο λαιμός σας υποστηρίζεται καλά και θα σας δώσει την δυνατότητα για έναν άνετο ύπνο. Οποιοδήποτε μαξιλάρι κι αν επιλέξετε, θυμηθείτε ότι πρέπει να αναπνέει και να είναι άνετο για σας.

Πάντως, όλες τις συμβουλές κι όλες τις εξατομικευμένες για εσάς προτάσεις, έχουν οι άνθρωποι στη Θράκη Strom στο νέο κατάστημα επί της Λ. Ηρώων 3. Και στην ποιότητα προστίθενται οι προσφορές και οι ασυναγώνιστες τιμές. 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2531026721, 6977351698.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Τις προβοκατόρικες ενέργειες τις έχει κάνει επιστήμη η Τουρκία στη διπλωματία και πάντοτε προετοιμάζει επιμελώς   το έδαφος,  για να επιρρίψει ευθύνες στην Ελλάδα,  πριν προχωρήσει σε κάθε επιθετική της ενέρ