ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Αλλάζουμε χρονιά στο Μηδέν

ΓΕΝΙΚΑ
Μηδέν
Γαστρονομία

Το βράδυ της 31/12, οι Άκης Πάρτσιας και Νίκος Κουτρουμανίδης έχουν ετοιμάσει ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα θέλατε να το έχετε κάθε μέρα

Από τις 10 το βράδυ μέχρι όσο επιθυμείτε, αλλάζετε την χρονιά με ποιότητα και ένα δώρο που δεν έχει προηγούμενο για τον τυχερό του φλουριού

Αλλάζουμε χρονιά με γεύση, με άποψη, με ποιότητα. Αλλάζουμε χρονιά στο ιστορικό "Μηδέν" Κομοτηνής, το οποίο σας περιμένει ειδικά προετοιμασμένο για μία καταπληκτική βραδιά που θα αποτελέσει σίγουρα και μία από τις καλύτερες για όλο το 2019.

Στις 10 το βράδυ ανοίγουν οι πόρτες του "Μηδέν", το οποίο σας υποδέχεται με την υψηλή γαστρονομία σε πρώτο πλάνο, με το προσωπικό του έτοιμο και τα τηγάνια να καίνε από προετοιμασία και να ευωδιάζουν από μυρωδιές. Αλλάζουμε χρόνο στο "Μηδέν" φέτος, γιατί εκεί βρίσκουμε ένα ειδικά επιμελημένο μενού από δύο καταξιωμένους σεφ, τον Άκη Πάρτσια και τον Νίκο Κουτρουμανίδη, υπό τους ήχους του εκλεκτού dj Djim Κουτσογιάννη.

Με την ποιότητα σε πρώτο πλάνο, γευστικούς συνδυασμούς που θα σχολιαστούν και γενικά μία πρόταση σε πιάτα που δεν έχει ξανακουστεί στην Κομοτηνή, ουσιαστικά ένα πρωτοκλασάτο εστιατόρια της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης έρχεται στην Κομοτηνή μόνο για εσάς!

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό για την πόλη μας", λέει στον "Χ" ο σεφ Άκης Πάρτσιας, και μας πληροφορεί για μία μοντέρνα, όπως την χαρακτηρίζει πρόταση, υψηλής γαστρονομίας. "Αυτό κυριάρχησε μέσα στο μυαλό μας, να δώσουμε κάτι πιο δημιουργικό στο κοινό της πόλης μας", προσθέτει ο σεφ στον "Χ", ο οποίος εξηγεί πως "θέλαμε να ξεφύγουμε για μία μέρα από τα παραδοσιακά, να πάμε στην υψηλή γαστρονομία, όπως την προτείνουν γνωστά εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη".


Ας αφήσουμε όμως καλύτερα το μενού να "μιλήσει" από μόνο του...

News year's eve dinner/ Επιμέλεια μενού: Άκης Πάρτσιας, Νίκος Κουρτουμανίδης

  • Amuse - bouche: μπρουσκέτα, ταρτάρ μόσχου, μουστάρδα dijon.
  • Σούπα: γλυκιά κολοκύθα, αφρός ξινόγαλο, πούδρα κάστανο.
  • Ορεκτικό - σαλάτα: σεβίτσε γαρίδας, μαγιονέζα αβοκάντο, mesclun σαλάτα, πίκλες λαχανικών.
  • Sobret: λεμόνι - δυόσμο.
  • Κυρίως πιάτο: (επιλογή μεταξύ δύο μενού)
  • Φιλέτου μόσχου, υφές γλυκοπατάτας, chimitsuri sauce, γλασαρισμένα λαχανικά
  • Ψαρονέφρι, παντζάρι, σελινόριζα, μαρμελάδα σύκο, sauce gravy με κυδώνι
  • Επιδόρπιο: Προφιτερόλ, σου, πατισερί κάστανο, αλμυρή σοκολάτα


Και ...για την κορύφωση του μενού αλλά και των εκπλήξεων, σας προσφέρετε μία φρέσκια ατομική βασιλόπιτα. Κι αν σας τύχει το φλουρί, έρχεται "πακέτο" και ένα δώρο μοναδικό το οποίο θα σχολιαστεί. Μία μπριζόλα Kobe αξίας 300 ευρώ (καλά διαβάσατε). Σε ημερομηνία που θα επιλέξει ο ίδιος ο τυχερός θα γευτεί αυτό το πιάτο που πραγματικά είναι μία γαστρονομική εμπειρία ζωής.

Προσδεθείτε από νωρίς σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι επί της Νικολάου Ζωίδη 29. Κάντε την κράτησή της στο 2531032223 και απλά απολαύστε.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πατούν πάνω σε ακρότητες,  μεγαλοποιούν βολικές λεπτομέρειες,  για να φτιάξουν το ιδεολογικό τους αφήγημα,  με απώτερο στόχο βέβαια την ψηφοθηρία,  ιδιαίτερα από την πλευρά του Σύριζα,   αλλά και τη ΝΔ.