fbpx 5+5 κοκτέιλ που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 28 Μαρτίου, 2018 - 11:00
AWAY THE NEW ERA

5+5 κοκτέιλ που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει!

ΓΕΝΙΚΑ
Away The New Era
Γαστρονομία
Εστίαση

Μόνο για σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου από τις 21:00 στο AWAY θα βρείτε πέντε ειδικά διαμορφωμένα κοκτέιλ από τους διεθνώς βραβευμένους Άγγελο Ροϊάλα και Ιωάννη Ζαχόπουλο


Γιατί στο Away το κοκτέιλ είναι αληθινή τελετουργία - Κρατήσεις στο 693 261 2101

Δέκα κοκτέιλ μόνο για σήμερα... Δέκα κοκτέιλ που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ σας και θα προσφέρουν ένα γευστικό ταξίδι στον ουρανίσκο σας. Πέντε κοκτέιλ από τον Άγγελο Ροϊάλα και πέντε από τον Ιωάννη Ζαχόπουλο, παρουσιάζονται και σερβίρονται μόνο για σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου από τις 21:00 και μετά, στο Away The New Era. 

Μία βραδιά που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, ούτε θα ξαναυπάρξει στην Κομοτηνή, μιας που από την επομένη επιστρέφει ο κανονικός κατάλογος κοκτέιλ του Away. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε συνδυασμούς ποτών, γεύσεων και ιδεών που ποτέ δεν είχατε φανταστεί, με την υπογραφή των διεθνώς βραβευμένων Άγγελου Ροϊάλα και του Ιωάννη Ζαχόπουλου. Τον πρώτο τον γνωρίζετε, μιας που είναι ο μόνιμος bartender-mixologist του Away με διεθνείς βραβεύσεις σε Βερολίνο, Μόναχο και αλλού. Τον δεύτερο θα τον γνωρίσετε σήμερα καθώς είναι ο εκλεκτός καλεσμένος πίσω από τη μπάρα!

Εκτός από την παραπάνω εκδήλωση, η ομάδα του Away ετοιμάζεται ώστε να σας παρουσιάσει τον "φρέσκο" κατάλογο κοκτέιλ που θα σας παρουσιαστεί τον Απρίλιο!

Γιατί στο Away το κοκτέιλ είναι αληθινή τελετουργία...

ΕΝΑΣ "ΜΕΤΡ" ΤΩΝ ΚΟΚΤΕΪΛ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Ιωάννης Ζαχόπουλος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων (MBA in Tourism) με εξειδίκευση στην χρηματοοικονομική ανάλυση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος του πτυχίου Μετεκπαίδευσης Τουριστικών επαγγελμάτων με πρακτική στον Όμιλο Grecotel. Είναι επίσημος εκπαιδευτής Train the Trainers της International Bartenders Association.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια F&B, Event Management και εργάστηκε για  χρόνια σε Ξενοδοχεία 5 Star  σαν Bartender και Bar Manager. Έχει διατελέσει εισηγητής σε  τουριστικές ιδιωτικές σχολές σε θέματα Bar και F&B. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα F&B και σαν σύμβουλος για την έναρξη επιχειρήσεων εστίασης. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς Bartending σε Ελλάδα και εξωτερικό κατακτώντας τις παρακάτω θέσεις:

1η θέση: International Cocktail Competition Worthersee-Austria, 2012. 
2η θέση: World Cocktail Competition in Singapore, November 2010. 
3η θέση: European Cocktail Grand Prix in Prague,  February 2011
1η θέση: Winner in National Cocktail Competition of Barmen in Greece, 2010. 
2η θέση: National Cocktail Competition of Barmen in Greece, 2008. 
2η θέση: Grand Marnier Trophy Cocktail Competition Cocktail in Greece, 2007 
2η θέση: National Cocktail Competition of Barmen in Greece, 2006. 
6η θέση: Technical Efficiency in Havana Club International Cocktail Grand Prix 2007.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η διαχείριση μεγάλων κρίσεων,  μεταναστευτικό στις Καστανιές,  κορωνοϊός,  αλλά και μικρότερων όπως το διασυνοριακό στις Φέρες όταν δεν καταλήγουν αρνητικά,  φέρνουν συνήθως θετικό πρόσημο σε όσους κυβερνούν