ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, 2019 - 10:00
ΣΤΟ «ΤΡΙΤΟ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το 3 Gourmet Bar ξεκίνησε δυναμικά τη χειμερινή σεζόν

ΓΕΝΙΚΑ
3 Gourmet Bar
ENart

Οι ENart στο 3 Gourmet κάθε δεύτερη Παρασκευή

Το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου άνοιξε η αυλαία της χειμερινής σεζόν με τους μελωδικούς ΕΝart στον αγαπημένο όροφο του κοινού στο κέντρο της πλατείας της πόλης, τον «Τρίτο».

Το 3 Gourmet θα φιλοξενεί κάθε δεύτερη Παρασκευή το ντουέτο της Μαρίας Κηπουρού και του Κωνσταντίνου Κάλλια που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό τραγουδώντας μουσικά κομμάτια από την  τη διεθνή σκηνή της Soul, του Swing, της Latin αλλά και ευφάνταστες διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών.

Η κουζίνα του μαγαζιού έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, βρίσκεται επί ποδός να προσφέρει εντυπωσιακές γεύσεις από τα πιο φρέσκα υλικά. Μεγάλη ποικιλία σε ποτά και κρασιά καθώς και νέες προσθήκες περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

Ο «τρίτος» με θέα στην πλατεία έχει καθιερωθεί ως ένα μαγαζί με προσωπικότητα καθώς και μία εναλλακτική σκηνή στην καρδιά της πόλης, η οποία προσφέρει μοναδικές μουσικές επιλογές και συγχρόνως εξυπηρέτηση στα καλύτερα πρότυπα.

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Πλατεία Ειρήνης 73 (πάνω από το Avant Garde)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 456 9801 & 697 5066024
Facebook:  3 Gourmet Bar

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ