ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Street Food από τους σπουδαστές μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΙΕΚ Κομοτηνής
Μαγειρικη
υπαίθριο street food
ΔΚΕΠΠΑΚ

Σάββατο 18 Μαΐου

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής και συγκεκριμένα  η ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) διοργανώνει εκδήλωση «Street Food» το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τη χορηγία της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής. Εξήντα καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας chef, με την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτών/τριών, θα μαγειρέψουν live και θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στην προετοιμασία μπουφέ. Θα ετοιμάσουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα και λιχουδιές για να τις προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης στην πόλη μας.

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις εξωστρέφειας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής που ετησίως υλοποιούνται, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και προβάλλεται η υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρέχεται στο Δ.ΙΕΚ, τόσο στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef) όσο και στις άλλες ειδικότητες που κάθε χρόνο λειτουργούν στη σχολή. Η εκδήλωση «Street Food» επικουρείται επίσης από καταρτιζόμενους/ες της ειδικότητας Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών και πραγματοποιείται με τη χορηγία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ