ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στην Κομοτηνή η 11η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος
Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η 11η Πανθρακική  Οδοντιατρική  Σύνοδος με θέμα «Άμεσες αποκαταστάσεις Σύνθετης Ρητίνης. Πέτυχε!!! Δεν έτυχε...» θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Chris & Eve Mansion στην Κομοτηνή. Σε κοινό τους μήνυμα για την διοργάνωση οι πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Ροδόπης Βασίλειος Τσανίδης, Ξάνθης Ανδρέας Πανταζόπουλος και Έβρου Σαράντης Τσιρτσίδης αναφέρουν: «Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, υλοποιώντας ένα όραμα ετών των συναδέλφων της Θράκης, οι τρεις οδοντιατρικοί σύλλογοι διοργανώνουν την 11η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδο με θέματα, παρουσιάσεις και πρακτικά σεμινάρια, που αφορούν την οδοντική χειρουργική, με μεγαλύτερη εξειδίκευση στα πρωτόκολλα για επιτυχημένες αισθητικές αποκαταστάσεις, καθώς και παρουσιάσεις με θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική μας δραστηριότητα, με άμεση ενημέρωση  για ό,τι πιο πρόσφατο συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί στον χώρο».

Οι Ιωάννης Τζούτζας καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Μίνωας Σταυριδάκης και Παντελής Κούρος οδοντίατροι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα συμμετάσχουν ως ομιλητές.

Η εκδήλωση και φέτος πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και μοριοδοτείται επίσημα από τον Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προφανώς η πρόταση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την στράτευση  στα 18,  αποτυπώνει εύλογα την μεγάλη ανησυχία του ιδίου και   όχι μόνο των γαλάζιων  βουλευτών, αλλά και  του πολιτικού κόσμου, όπως και των πολ