ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2019 - 12:00
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

Σε «Λάκης Λαζόπουλος» μετονομάζεται το θέατρο ΡΕΞ στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Θέατρο ΡΕΞ

Ήταν ο χώρος όπου ως φοιτητής της Νομικής ΔΠΘ έπαιξε σε θεατρική παράσταση ως ερασιτέχνης τότε ηθοποιός

Δήμητρα Συμεωνίδου

Σε «Λάκης Λαζόπουλος» μετονομάζεται το θέατρο ΡΕΞ στην Κομοτηνή. Αυτό ανακοίνωσε στην τελευταία του εκπομπή για την σεζόν «Αλ Τσαντίρι» ο δημοφιλής παρουσιαστής κάνοντας ειδική μνεία στην πόλη της Κομοτηνής όπου πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια. Σύμφωνα με όσα είπε μέσα από την εκπομπή του το θέατρο ΡΕΞ ήταν ο χώρος όπου ως φοιτητής της Νομικής ΔΠΘ έπαιξε σε θεατρική παράσταση ως ερασιτέχνης τότε ηθοποιός σε έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη.

Για την πρόταση αυτήν να λάβει αυτό το θέατρο το όνομά του ευχαρίστησε τον Χρήστο Παπαναστασίου από την Κομοτηνή, που είναι φίλος με τον παρουσιαστή και μάλιστα ήταν παρών στο στούντιο της εκπομπής. Ο κος Παπαναστασίου έκανε την πρόταση εκ μέρους της εταιρείας «Φίλοι Θεάτρου Κομοτηνής» που νοίκιασε το θέατρο ΡΕΞ από το Εργατικό Κέντρο και θα το διαχειρίζεται από δω και στο εξής. Ο Λάκης Λαζόπουλος χαιρετίζοντας αυτήν την ενέργεια είπε «θα τα πούμε στην Κομοτηνή».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.