ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019 - 10:00
ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ

Ψηφίστε το πρόγραμμα CSF για τα βραβεία βιώσιμης ανάπτυξης BRAVO 2019

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θρακικά Εκκοκιστήρια
BASF Ελλάδας

Η BASF Ελλάδας συμμετέχει στα βραβεία με την πρωτοβουλία της γύρω από τις βιώσιμες πρακτικές

Η BASF Ελλάς συμμετέχει στα Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης BRAVO 2019 με την πρωτοβουλία της «Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax® – Παραγωγή βαμβακιού με βιώσιμες πρακτικές - από το σπόρο στο ρούχο». Το πρόγραμμα αυτό το εφαρμόζουν φέτος στη Θράκη τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Για την επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών, εκτός από την επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από ειδικούς, έχει ξεκινήσει ο κοινωνικός διάλογος, στον οποίο το ευρύ κοινό συμμετέχει με τη ψήφο του.

Στόχος του θεσμού είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας από Επιχειρήσεις - ΟΤΑ - ΜΚΟ/Κοινωνία Πολιτών για την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Με δημοσίευμά τους τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια ζητούν από τον κόσμο της περιοχής να στηρίξει την πρωτοβουλία. Μπείτε στο link https://bravo.sustainablegreece2020.com,  μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax® και ψηφίστε.

Ο κοινωνικός διάλογος ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ