ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΚΕΝΤΡΟ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΠΘ

Μαθήματα ρωσικής γλώσσας για όλους στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τμήμα Παρευξεινίων
Τμήμα Παρευξείνιων Χωρών

Το Κέντρο έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει πολλά τμήματα, να εξυπηρετήσει εργαζόμενους με μαθήματα τα Σαββατοκύριακα

Δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων από Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας, αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ

Το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, Παλιά Νομική, Β’ κτίριο, Παναγή Τσαλδάρη 1) διοργανώνει μαθήματα ρωσικής γλώσσας όλων των επιπέδων. Τα μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.

"Μια παράμετρος της αποστολής αυτού του Κέντρου είναι και η προσφορά μας στο μάθημα της ρωσικής γλώσσας", λέει στον "Χ" η πρόεδρος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών Μαρία Δημάση, διευκρινίζοντας ότι "τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους θα ήθελαν να μάθουν ρωσικά, δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες, ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές, ενήλικους και ανήλικους". Το Κέντρο έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει πολλά τμήματα, να εξυπηρετήσει εργαζόμενους με μαθήματα τα Σαββατοκύριακα. Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού στην παλιά Νομική Κομοτηνής. Έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο, που διασφαλίζει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στην εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας. Για κάθε κύκλο υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός ωρών.

Για την λειτουργία του Κέντρου στην Κομοτηνή έχει υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας με το πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναγνωρισμένο Κέντρο του υπουργείου Παιδείας της ρωσικής γλώσσας και αυτοί που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού θα έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν την γνώση τους στη ρωσική μέσω του αναγνωρισμένου πανεπιστημίου στην Αγία Πετρούπολη.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων από Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας, αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Πληροφορίες: 
Ιστότοπος: www.ruscentrekomotini.gr
E-mail: info@ruscentrekomotini.gr
Τηλέφωνα: 2531039378, 6943040427, 6949523204, 6946209687.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.